Nove knjige koje će svi minimalisti odmah dodati u svoju biblioteku

Nove knjige koje će svi minimalisti
odmah dodati u svoju biblioteku

Nakon nebrojeno mnogo blogova, magazina, filmova, a i kultnog dokumentarca o minimalizmu i cijeloj filozofiji koju on donosi u naše (prezatrpane) živote i prostore, na red su došle i nove knjige. Ova tri izdanja koja ćemo predstaviti donose genijalan minimalistički pristup životu, radu, prostoru i životnom stilu. Ako ste ikada barem koketirali s minimalističkom filozofijom života, ovo su tri knjige ćete svakako htjeti uzeti u ruke i saznati što vam sve mogu pokazati…

The Minimalist Home, Joshua Becker

Joshua Becker je osnivač i glavni urednik portala Becoming Minimalist, mjesta koji na dnevnoj bazi posjećuje nekoliko milijuna ljudi. Portal je posvećen minimalizmu i takav je skupio cijelu hordu sljedbenika diljem svijeta. SUCCESS Magazine ga je proglasio jednim od deset najboljih web stranica na Internetu, a hvalospjevi dolaze i s raznih drugih novinarskih strana – TIME magazine, The Wall Street JournalUSA TodayForbes Magazine i drugi mediji. Joshua je do sada realizirao i Simplify Magazine te Simple Money Magazine, a putem svojeg on line tečaja Uncluttered pomogao je preko 25,000 obitelji kako bi pojednostavili i svoj život učinili efikasnijim. Ovo je knjiga s njegovim potpisom koju jedva čekamo pročitati, naručiti ju možete ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joshua Becker (@joshua_becker)

An Edited Life

The Anna Edit je web stranica koju posjećujemo za instant dozu lifestyle inspiracije u ovom prenatrpanom svijetu medija i Interneta. A Anna se posljednjih 18 mjeseci bavila kreiranjem knjige koja će sve to objediniti na jednom mjestu. Napokon je u tome uspjela i knjigu o minimalističkom lifestyleu možete naručiti ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna (@theannaedit)

Simple Matters: A Scandinavian’s Approach to Work, Home, and Style

Skandinavski pristup življenju nas je uvijek fascinirao. Od pojave skandinavskog minimalizma, preko lagoma, hygge i sličnih pojava, Skandinavci su majstori u uživanju u jednostavnom, posloženom i organiziranom životu. Kod njih stvarno znači Less is more. Probajte taj princip uvesti i u svoj život – a ova knjiga će vam sigurno jako pomoći u tome, naručiti ju možete ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli jenny mustard (@jennymustard)

Učitati još
Zatvori