Nove ‘Chick Lit’ knjige koje ne želite propustiti

Nove ‘Chick Lit’ knjige
koje ne želite propustiti

A post shared by Shell (@r3ad3rsan0nym0us) on

Nove Chick Lit knjige

Chick Lit je žanr koji se bavi modernim dobom žene, no na jedan zabavan, humorističan i lagan način. Iako često djela, romani nose i romantična obilježja i elemente, Chick Lit nije u pravilu podžanr romansi. Odnosi između junakinje i njezinih prijatelja, obitelji, kolega jednako su bitni kao i oni ljubavni. Radi se o prikazu života žene, a za žene. Najpopularnija djela ovog žanra svakako su Seks i grad te svi nastavci Dnevnika Bridget Jones. No, osim tih sada već, kultnih djela, žanr svake godine donese još desetaka zvučnih naslova i bestsellera. Za prvi dio 2018. donosimo najnovija djela koja će svaka žena uzeti u ruke, s guštom pročitati i dobro se nasmijati.

My Best Friend’s Boyfriend, Camilla Isley

Dva brata koja su zaljubljena u istu djevojku. Dvije najbolje prijateljice zaljubljene u istog dečka. Knjiga donosi ljubavni trokut unutar ljubavnog trokuta. Odlično, zabavno i dinamično štivo koje morate pročitati.

CL 1

By the Book, Julia Sonneborn

Zabavno, pametno i nadasve srčano štivo koje je istovremeno oda djelima i liku Jane Austen. što se dešava kada se susretnu demoni prošlosti i kada ispadne da se ne radi više o demonima, ili da barem više nisu toliko loši… Ako volite djela Jane Austen, onda ovu knjigu morate imati na svojoj polici.

CL 2

Mrs., Caitlin Macy

Briljantan prikaz ljubavi, izdaje, sudbine i druge šanse… Roman je ovo koji na oštar i pametan način donosi priču o odnosima u 21. stoljeću. Suvremeni poslovi, visoke pozicije, mjesta gdje se okreće novac samo su dio ove zabavne i oštroumne ženske priče.

CL 3

The Story of Our Lives, Helen Warner

Četiri prijatelja. Dvadeset godina i jedna snažna i velika tajna. Ključ priče jest da se svatko sjeća gdje je bio onog dana kada je princeza Diana preminula – 31. kolovoza 1997. godine. Ako bismo morali povući paralelu rekli bismo da se radi o uspješnom spoju djela One Day i Big Little Lies. A to zvuči jako uzbudljivo.

CL 4

This Love Story Will Self-Destruct, Leslie Cohen

Klasična i već toliko puta ispričana priča o momku koji upozna djevojku. Zaljubi se. No, ona se zaljubi u drugoga. Ali, osim toga, ovo djelo donosi iznimno mnogo zabavnih i oštroumnih trenutaka da vrijedi provjerenoj šbloni dati još jednu šansu s ovom knjigom.

CL5

Foto: Screenshots

Učitati još
Zatvori