Najzabavnije knjige ovog ljeta koje još stignete pročitati

Najzabavnije knjige ovog ljeta koje
još stignete pročitati

Knjige uz koje ćete se od srca smijati…

Već smo proglasili skoro sve ultimativne ljetne hitove i donijeli razne popise štiva za ljeto, no nekoliko naslova je još ostalo na našem popisu, a njima ćete se od srca nasmijati dok ćete ih čitati.

When Life Gives You Lululemons, Lauren Weisberger

Ovog kasnog proljeća izašla je knjiga “When LIfe Gives You Lululemons” i odmah je postala bestseler! Treći je to nastavak priče koja je započela s kultnim romanom “The Devil Wears Prada” i vjerujemo da će obradovati sve obožavatelje.

How Hard Can It Be?, Allison Pearson

Humoristična fikcija i idealan Chick-lit za ljeto. a ako ne stignete – za svako godišnje doba. Ovu knjigu ćete čitati i sklupčani pod dekicom, isto kao što je za nju idealan morski krajolik, u laganom hladu, na ručniku, ispod bora…

Convenience Store Woman, Sayaka Murata

Debitantski roman koji je odmah skočio na bestseler listu. Radi se o ljubavnoj priči, no ne o bilo kakvoj – već onoj između dućana i jedne žene. Ovu neobičnu i jako duhovitu priču nećete moći ispustiti iz ruku, a vjerujemo da će vas nagnati da nabavite i pročitate ostalih devet djela ove autorice.

The Little Old Lady Behaving Badly, Catharina Ingelman-Sundberg

Ništa ne može spriječiti Ligu umirovljenika u njihovom naumu i planovima. No, oni će trebati mnogo, mnogo novaca… a za što točno i kako svoj plan misle ostvariti, saznajte u ovom jako zabavnom romanu.

Päntsdrunk, Miska Rantanen

Osvježavajući pristup ka osobnom rastu i razvoju, ovo je jedna od onih “self help” knjiga koja je mnogo više od toga i svatko bi ju trebao pročitati. I pritom ćete se dobro zabaviti!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori