Novi ljubavni romani koji će oduševiti sve obožavatelje ljubića
Novi ljubavni romani koji će oduševiti sve obožavatelje ljubića

Novi ljubavni romani koji će oduševiti
sve obožavatelje ljubića

Veljača je mjesec posvećen ljubavi pa ne čudi što u potrazi za novim književnim naslovima pažnju usmjerili upravo prema ljubavnim romanima. U nastavku donosimo pet novih naslova koji će se zasigurno svidjeti svim ljubiteljima žanra ljubića, kao i onima koji će to tek postati.

ljubavni roman

Vodič za dame: kako uloviti bogatog muža

Kitty Talbot potrebno je pravo malo bogatstvo. Točnije, potreban joj je bogati suprug. Naposljetku godina je 1818. i Kitty nema baš puno mogućnosti da dođe do novca kojim bi podmirila dug nastao očevim kockanjem i pobrinula se za četiri mlađe sestre.

U nemilosrdnom okruženju visokog društva Kitty će morati iskoristiti svu svoju lukavost i snalažljivost kako bi se uspela na društvenoj ljestvici. Jedini koji je prozreo njezine planove jest lord Radcliffe, odlučan da je osujeti po svaku cijenu. Ali Kitty neće dopustiti da joj itko stane na put… Neodoljiv je to roman o nekonvencionalnoj, oštroumnoj i iznimno šarmantnoj junakinji koja, unatoč svim preprekama koje društvo postavlja pred nju, uzima sudbinu u vlastite ruke.

ljubavni romani

Baš kao ti

Lucy nije previše riskirala u ljubavi. Izabrala je sebi sličnog muškarca – istih godina, istog porijekla, istih nada i snova; udala se i zasnovala s njim obitelj. Činio se kao dobra prilika, ali priuštio joj je više jada nego radosti.

Sada, dva desetljeća kasnije, par je pred razvodom, a Lucy je četrdesetjednogodišnja učiteljica s dva sina školska uzrasta, bez ikakvih očekivanja od budućeg ljubavnog života.  Zato, kad upozna Josepha, ona baš i ne traži ljubav – važnije joj je pronaći prikladnu dadilju. No veza s 22-godišnjakom bi joj to mogla i pružiti…

Ljubavna obmana u Španjoloskoj

U vrućem New Yorku Catalina Martín očajava u potrazi za pratnjom na sestrino vjenčanje. Naročito nakon što se njezina mala, bezazlena laž o američkom dečku izmakne kontroli. Jer sada će ga svi uzvanici, pa i njezin bivši sa svojom zaručnicom, željeti upoznati.

Aaron Blackford, visok, nadasve zgodan i pristupačan kolega tada ponudi svoju pomoć. Ali radije bi odbila, jer nikad nije upoznala razdražljivijeg, temperamentnijeg i nepodnošljivijeg muškarca. Pritisnuta beznađem i vremenom, Catalina prihvaća da joj je Aaron najbolja, ali i jedina opcija…

Iz Londona s ljubavlju

Kad je Valentina Baker bila dijete, majka ju je ostavila i otišla u London bez ikakva objašnjenja. Godinama kasnije Valentina radi kao knjižničarka i oporavlja se od propalog braka. No, život će se značajno promijeniti kada u nasljedstvo dobije knjižaru.

Dok oplakuje majčinu smrt i odnos koji nisu uspjele ostvariti, Valentina se odluči uputiti preko oceana ne bi li otkrila majčine tajne… Iz Londona s ljubavlju romantična je i dirljiva priča o obiteljskim tajnama, oprostu i pronalasku nove ljubavi.

ljubavni romani

Vojvoda za nju

Leopold Dautry, ozloglašeni vojvoda od Villiersa, u intenzivnoj je i neodgodivoj potrazi za prikladnom suprugom, a izbora je jako malo. Srećom, kći vojvode od Montaguea,  Eleanor, djeluje zamamno i nevjerojatno inteligentno. Villiers se bez daljnjega planira zaručiti za nju.

Uostalom, preostaje mu još samo jedna dama koja dolazi u obzir:  Lisette, neobična kći vojvode od Gilnera, koja ne mari za odjeću ili pristojnost. Zaručena je za drugog muškarca i ignorira svoj status i titulu. Još jedan sitni detalj: Lisette je potpuno nestabilna – što je Villiers sve skloniji potvrditi. Rastrgan između logike i strasti, između razuma i fantazija, Villiers balansira na samome rubu neprimjerenosti. Ali tek kada se nađe u posljednjem dvoboju, boreći se za ugled žene koju voli, Villiers konačno shvaća da ga najveći rizik ne čeka pred mačem… već u spavaćoj sobi i vlastitu srcu.

Foto: PR. Instagram (@wayfarewithbooks)

Učitati još
Zatvori