Iako su tužni, u ovim ljubavnim romanima ćete uživati

Iako su tužni, u ovim ljubavnim
romanima ćete uživati

Objavu dijeli nedime (@ninjanedime)

Ljubavni romani često su nepravedno zanemareni, no ipak i u ovom nešto lakšem žanru postoje djela koja su se istakla svojom kvalitetom i zanimljivim pričama. Donosimo prijedlog od njih tri, a za koja znamo da će se svidjeti i onima koji inače baš i ne čitaju ljubiće…

Me Before You, Jojo Moyes

Knjiga koja je osvojila cijelu jednu generaciju. Roman je to koji priča priču o dvoje ljudi koji nisu mogli biti različitiji i koja je ispričana tako da se s pričom ama baš svatko može poistovjetiti. Svi koji su se ikada pitali kako usrećiti osobu koju najviše vole, a da im scre na ostane slomljeno… naći će sve odgovore u ovom prekrasnom romanu.

The Fault in Our Stars, John Green

Bestseler Johna Greena ekraniziran je 2014. godine i postao apsolutni hit. Priča je to o dvoje tinejdžera koji se upoznaju na grupi potpore za oboljele od raka, a iako je tema vrlo teška od početka, oni svojim osobnostima i duhovitim replikama pokazuju koliko nesavršeno-savršena može biti jedna ljubav.

The Time Traveler’s Wife, Audrey Niffenegger

Clare je zaljubljena u Henryja cijeli svoj život. Vjeruje da im je suđeno da budu zajedno, iako nikada ne zna kada će se razdvojiti: Henry je vremenski putnik – proklet s rijetkom genetskom anomalijom koja uzrokuje skakanje unatrag i naprijed kroz godine bez kontrole. Unatoč činjenici da Henry može nestalti bilo kada, Clare očajnički pokušava izgraditi život sa svojom jedinom pravom ljubavi… Ova pomalo SF ljubavna priča bestseller je spisateljice Audrey Niffenegger. Ako niste ljubitelj klasičnih ljubavnih romana, ovaj će vam se sigurno dopasti… Nije na odmet spomenuti da se prema njemu snimio i uspješan film s Rachel McAdams i Ericom Bana u glavnim ulogama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori