‘Ljeto kada sam postala lijepa’ knjiga je koja je zaludila cijeli svijet, a vi je imate priliku osvojiti
‘Ljeto kada sam postala lijepa’ knjiga je koja je zaludila cijeli svijet, a vi je imate priliku osvojiti

‘Ljeto kada sam postala lijepa’ knjiga je koja je zaludila cijeli svijet, a vi je imate priliku osvojiti

Jenny Han prvi put upoznali smo kada je njena bestseller knjiga ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ adaptirana u Netflixov film. Malo je reći da smo u tom trenutku svi bili pomalo opsjednuti ovim filmom, a nastavke smo nestrpljivo iščekivali. Ono što je krenulo kao trilogija knjiga, postalo je jedna od najuspješnijih teen franšiza filmova današnjice. Sada je na red došao novi uspjeh ove voljene autorice.

Jedna djevojka, dva mladića i ljeto koje je promijenilo sve

Naime, Jenny Han je još 2009. godine napisala knjigu naziva ‘The Summer I Turned Pretty’, koja je prvi dio trilogije. Ova priča nastavlja se u knjigama ‘It’s Not Summer Without You’ i ‘We’ll Always Have Summer’. Priča prati dvije obitelji koje od malena ljetuju zajedno. Odnosno svakog ljeta okupe se u vikendici obitelji Fisher. No, glavne zvijezde ove knjige su Isabella i dva brata Conrad i Jeremiah. Iako je Isabella cijeli svoj život provela s Conradom i Jeremiahom, ovo ljeto je bilo drugačije. Možemo reći kako je ovo zapravo bilo prvo ljeto u kojem su je ova dva mladića primijetila i pogledala na drugačiji način. Inače, Isabella je gotovo cijeli svoj život zaljubljena u nedostupnog i, suzdržanog Conrada no on nikada nije obraćao preveliku pozornost na nju. S druge strane prijateljski nastrojen i opušteni Jeremiah oduvijek je bio pravi prijatelj Isabelle, sve do ovog ljeta.

Popularnost same knjige izražena je i kroz činjenicu da je prošle godine upravo prvi nastavak ove knjige adaptiran u uspješnu seriju. Vjerni fanovi knjige bili su oduševljeni serijom, a sada vjerno čekaju drugu sezonu koja uskoro stiže. Osim adaptacije u seriju, ova knjiga napokon je dobila i hrvatski prijevod pod nazivom ‘Ljeto kada sam postala lijepa’.

Zašto se Isabella baš tog ljeta pronašla u ljubavnom trokutu između dva brata i kako manevrira tom cijelom situacijom sada možete pročitati i na hrvatskom. Točnije, Hoću Knjigu je prevela ovaj bestseller i od sada je dostupna u svim Hoću Knjigu knjižarama. Mi imamo jedinstvenu priliku podijeliti jednom od vas ovaj bestseller! Kako možete osvojiti svoj primjerak knjige ‘Ljeto kada sam postala lijepa’ saznajte na našem Tik Tok profilu.

 

Dobitnica giveawayja je @ivajakicc_ – čestitke!

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori