Krimi romani koji će vas ove godine osvojiti

Krimi romani koji će vas ove
godine osvojiti

download

Vrijeme je za dobre krimiće, a s ovih pet sigurno nećete imati niti minutu slobodnog, a niti dosadnog vremena!

I’ll Be Gone in the Dark: One Woman’s Obsessive Search for the Golden State Killer, Michelle McNamara, Gillian Flynn

Krimi roman koji je početkom godine najviše odjeknuo književnom scenom i pravi je predstavnik True Crime žanra. No, roman je toliko više od toga, usudili bismo se reći da se radi o briljantnom književnom djelu. Djelo je to koje nećete moći ispustiti iz ruku, a jasno, čisto i pisanje sjest će ama baš svakom čitatelju i čitateljici.

The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle, Stuart Turton

Jako atmosferična knjiga s fantastičnim zapletom prvi je roman pisca Stuarta Turtona koji će se dopasti svim ljubiteljima i poklonicima djela Kate Atkinson i Agathe Christie.

A post shared by Rachel ? (@rachandbooks) on

This Fallen Prey, Kelley Armstrong

Roman prati Casey Duncan koja iznenada postaje detektivka u malom mjestu Rockton gdje se nema interneta, nema mobitela i društvo je iznimno zatvoreno… A kada se desi umorstvo, to sve još više dođe do izražaja.

The Gone World, Tom Sweterlitsch

Kada bi film Inception sreo serijal True Detective nastalo bi nešto najsličnije ovoj knjizi. Ako ste ljubitelj takve radnje i napetst je nešto što vas najviše drži u romanu, onda je ovo knjiga za vas.

Mister Tender’s Girl, Carter Wilson

Roman inspiriran istinitom pričom, ovaj napeti triler uvest će vas u svijet proganjajućih uspomena, prijetnji… sve do posljednjeg trenutka. Kada će se sve otkriti na najiznenađujući mogući način.

Učitati još
Zatvori