I ovo smo dočekali: Matthew McConaughey objavit će svoje memoare!

I ovo smo dočekali: Matthew McConaughey
objavit će svoje memoare!

Miljenik Hollywooda i publike, glumac, producent, profesor na sveučilištu, a sad i autor – Matthew McConaughey objavio je vijest o svojoj prvoj knjizi. Knjiga pod nazivom ‘Greenlights’ već je sad dostupna za predbilježbu, a radi se o netipičnim memoarima koje je McConaughey opisao za ABCNews.

„Nisu memoari, niti savjeti, više se radi o priručniku koji se temelji na avanturama iz mog života. Avanturama koje su možda bile važne, ključne ili zabavne, ponekad zato što su to i trebale biti, ali većinom jer su bile spontane“, izjavio je. Prije dvije godine glumac je počeo prikupljati stare dnevnike koje je vodio cijeli život i upravo je tako je nastala knjiga ‘Greenlights’ koja će izaći u nakladi kuće Crown, iste nakladničke kuće koja je izdala memoare Michelle Obame.

Nakladnička je kuća i službeno opisala knjigu: “Od odrastanja kao živahno dijete u grubom teksaškom domu, preko ključnih putovanja u Australiju, Peru i Mali pa sve do ranih dana u Hollywoodu i lansiranja u slavu, McConaughey dijeli svoja životna iskustva i vrijednosti kojima su ih ista naučila.”

Knjiga službeno izlazi 20. listopada!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori