Stigao je nastavak jedne od najpopularnijih self-help knjiga!

Stigao je nastavak jedne od
najpopularnijih self-help knjiga!

Kad je prošle godine na naše police stigla prva knjiga Christel Petitcollin, publika je poludjela i primjerci cu se brzo rasprodali. Nakon ‘Kako manje misliti’ koja je svojim jednostavnim pristupom brzo zavladala našim reading cornerima, stiglo je novo izdanje, svojevrsni nastavak – knjiga ‘Kako bolje misiti?’

Self-help na drugačiji način

Prvi naslov ove psihoterapeutkinje komentirao je potrebu ljudi da stalno propitkuju, sumnjaju u sve odnosno popularno zvano – overthinkaju! Knjiga donosi novi pogled na pretjerano jurcanje misli i to kako si možemo pomoći te bolje razumijeti sebe. Christel Petitcollin u njoj je oslikala kako iz tog, kako ga često nazivamo, suvišnog razmišljanja zapravo možemo izvući ono najboljeg iz nas samih.

Već godinu dana nakon što je tirkizna naslovnica bila baš svugdje oko nas, pristigao je nastavak u kojem se autorica osvrće na novu dimenziju overthinkinga. Knjiga ‘Kako bolje misliti’ logično se nastavlja na sve zaključke prvog mindfull štiva. Kako u opisu stoji, novi se tekstovi Petitcollin odnose na to “kako optimalno iskoristiti to što se nalazi u tvojoj glavi?”

Za razliku od prve knjige koja se ponajviše fokusira na misli same po sebi, knjiga ‘Kako bolje misliti?’ služi onima koji žele više naučiti o sebi, ali i međuljudskim odnosima; bilo da su ljubavni, prijateljski ili profesionalni.

Foto: Školska knjiga, Mozaik knjiga

Učitati još
Zatvori