Uključite se u božićni Journal Book Club u kojem vas očekuju pokloni i razgovor o hit knjizi

Uključite se u božićni Journal Book Club u kojem vas očekuju pokloni i razgovor o hit knjizi

Odbrojavanje do Božića i kraja godine počelo je punim mahom, a ususret blagdanima vrijeme je za posljednje izdanje Journal Book Cluba. Od proljeća do zime ove godine družili smo se osam puta u sklopu književnih susreta koji su svakim mjesecom sve posebniji. Journal Book Club nastao je s idejom da našim čitateljima približimo književnost i svjetske bestsellere, ali upoznamo ih i s dinamičnom i kreativnom zajednicom ljudi u Hrvatskoj koji su u svijet knjiga upleteni na razne načine. Od interesantnih autorica i autora preko book blogera i PR-ovaca u kulturi, naša moderatorica i Journalova kolumnistica Ilina Cenov ugostila je brojne otkačene kreativce s kojima smo uživali u druženju i više puta, a svakog mjeseca i sami rado poprate book club.

Književni susreti okupili su i specifičnu ekipu čitatelja na Journalu; svakog smo mjeseca darivali po 10 knjiga sretnim dobitnicima koji su se mogli uključiti u razgovor i postavljati pitanja o pročitanom. No, ono najljepše je što su se mnogi i zadržali na našim književnim druženjima i uključili se i u sve ostale Journal Book Club susrete.

Večeras održavamo specijalno božićno izdanje koje vam donosi šarmantne poklone i razgovor o još jedom izvrsnom bestselleru.

Što sve možete osvojiti i što nas očekuje u božićnom Journal Book Clubu?

Večerašnji Journal Book Club održat će se u blagdanskom ruhu pa nas tako očekuje slatko druženje uz lampice, bor i super atmosferu u koju uopće ne sumnjamo s obzirom na gošće koje nam pristižu. Ilini će se u razgovoru pridružiti Tihana Gašpert s bloga Knjigožderonja, Matea Šarić s bloga Directed by Matea i Nives Čavić s profila Budi KULTURAn. Naše smo vam gošće već predstavili ovdje pa svakako pogledajte kratki razgovor koji će vam dokazati zašto se ovakvo društvo ne propušta!

Tijekom prosinca smo čitali jednu od najpopularnijih knjiga prošle godine koju su književni kritičari mahom hvalili. Intrigantna obiteljska saga Moja nestala polovica prati dvije nerazdvojne sestre blizanke čiji životi odlaze u sasvim drugačijim smjerovima, ali spletom okolnosti obje će se morati suočiti sa svojom prošlošću. U hrvatskom prijevodu u izdanju Mozaika, knjiga autorice Brit Bennett oduševila je i domaću publiku, a ovo je izvrsna prilika da i vi saznate više o njoj i pokušate osvojiti primjerak!

Međutim, uz knjigu, Journal Book Club u prosincu vam daruje i divne poklone koji će razveseliti svakog pravog knjigoljupca. U naš se božićni paket uključio JYSK, najpopularnija destinacija za sve obožavatelje skandi dizajna, kao i hrvatski brend sVEZalice koji izrađuje šarmantne zaštitne pidžamice za knjige u raznim uzorcima. Više o tome što sadrži naš božićni paket otkrijte ovdje, a u nastavku vam otkrivamo gdje gledati večerašnji book club, kao i kako možete osvojiti knjigu, svezalice i JYSK poklone!

Kako se priključiti book clubu i osvojiti nagrade?

Družimo se večeras u 18 sati na YouTubeu kanalu Journal.hr-a na kojem možete pregledati i sve prethodne book clubove. Uživo pratite naše gošće koje će se okupiti u novouređenom Journalovom uredu, a tijekom cijelog livea svoja zapažanja, pitanja i razmišljanja o knjizi možete ostavljati u komentarima. Kako biste se uključiti potrebno je tek gledati susret preko ovog linka. Naša moderatorica Ilina u book clubu će otkriti kako možete do divnog božićnog paketa, a sve detalje nagradne igre očekuju vas već sutra na Journal.hr-u!

Foto: Journal.hr, Instagram

Učitati još
Zatvori