Današnji Journal Book Club donosi jednu od najljepših domaćih knjiga koje smo čitali

Današnji Journal Book Club donosi jednu od najljepših domaćih knjiga koje smo čitali

Nakon nešto više od mjesec dana, vrijeme je za još jedan Journal Book Club u nizu. Ususret Interliberu, kad se sve više govori o svjetskim bestsellerima stranih autora i velikih izdavača, želimo vam predstaviti knjigu i autoricu bez velike kuće iza sebe koja je svojim romanima uspjela ostvariti hvalevrijedan odjek. Još uvijek traje Mjesec hrvatske knjige što je razlog više zašto smo posebno ponosni što vam predstavljamo roman Nastje Kulović Nešto drugo.

Nešto drugo – Nastjina nova priča o ljubavi

S Nastjom Kulović razgovarali smo prije dvije godine kad se u book zajednici nerijetko komentirao njezin prvi roman Kud si krenula? Oduševila nas je iskrena ljudska priča koju Nastja napisala na temelju vlastitog životnog iskustva, ali i način na koji je knjigu promovirala – kroz brojne interesantne razgovore i na svom blogu na kojem priređuje i odlične kratke priče.

Nakon Kud si krenula?, u rujnu nam je stigla knjiga Nešto drugo koja nam je odmah privukla pažnju, osim Nastjinim potpisom i divnom naslovnicom te popratnim stickerima. najnovija knjiga autorice ponovno se oslanja na iskustvo njezine obitelji koje je po mnogočemu univerzalno. Iako ih nije nužno sama proživjela, sve su te situacije oblikovale njezinu zbilju danas, a počele su rastankom njezinog djeda i bake. Pritom se provlače životne teme koje nas sve u nekoj fazi dotaknu – od pitanja o braku, ženskom identitetu i ulozi u obitelji, osobnih strahova i dilema do razgovora o ljubavi.

Svi oni koji su knjigu čitali osvrću se na činjenicu da Nastja Kulović na potpuno sebi svojstven način progovara o tome što je ljubav i pokušava proniknuti u njezine raznorazne oblike.

Priključite se Journal Book Clubu!

Kako bi vam otkrili sve detalje o knjizi, a istovremeno vam pružili mogućnost da saznate ono što vas zanima iz prve ruke, pozvali smo Nastju da nam se pridruži u novom Journal Book Clubu. U razgovoru s Ilinom Cenov, Journalovom kolumnisticom i moderatoricom književnih druženja, pretrest ćemo sve teme koje okupiraju stranice romana Nešto drugo.

Sretni dobitnici knjige koji su uživali u čitanju proteklog mjeseca moći će postavljati pitanja u live prijenosu razgovora na YouTube kanalu Journala. No, svi oni kojima Nastjina knjiga još nije došla pod ruku i tek je planiraju čitati, također mogu uživati u interesantnom razgovoru i postavljati svoja pitanja, slati komentare i razmišljanja i na taj način sudjelovati u još jednoj Journal Book Club priči!

Foto: Journal.hr

Učitati još
Zatvori