Nakon super druženja osvojite božićni Journal Book Club poklon paket

Nakon super druženja osvojite božićni
Journal Book Club poklon paket

Punom je snagom počela blagdanska groznica, sve intenzivnije tragamo za savršenim božićnim poklonom i planiramo obiteljska druženja za naredne dane. U blagdanskom je ozračju naša redakcija odlučila zaključiti i ovogodišnji Journal Book Club u sklopu kojeg smo se ponovno družili u live razgovoru na YouTubeu, pred kameru su se vratila neka omiljena lica i novi gosti s kojima smo u izvrsnoj atmosferi otpratili posljednji književni susret ove godine.

‘Moja nestala polovica’ u središtu božićnog Journal Book Cluba

Novi se book club vrtio oko bestseller romana Moja nestala polovica američke autorice Brit Bennet koja je prvo osvojila svjetsku književnu scenu, a ove je godine odjeknula našom čitateljskom publikom. U izdanju Mozaik knjige, naše su je gošće čitale, a potom i komentirale u live druženju koje ste mogli pratiti na Journalovom YouTube kanalu. Uživali smo sinoć u društvu Nives Čavić s profila Budi KULTURAn, Tihane Gašpert s bloga Knjigožderonja i Matee Šarić s bloga Directed by Matea koje su nas oduševile svojom dinamikom i razgovorom o knjizi s Ilinom Cenov, moderatoricom book cluba. U prigodnim božićnim lookovima, ove su kreativke i ljubiteljice knjiga gotovo sat vremena komentirale roman koji će vam se, ne sumnjamo, još neko vrijeme vrtjeti mislima.

Prisjetimo se, Moja nestala polovica prošle se godine našla na gotovo svakoj većoj listi najboljih knjiga godine.

Radnja prati blizanke Vignes koje su bile nerazdvojne, dok su odrastale šezdesetih godina u Mallardu u Louisiani, gradu u kojem pretežno žive Afroamerikanci svjetlije puti. Stella i Desiree imaju veće ambicije, sanjaju o boljem životu i kao tinejdžerice bježe u New Orleans koji će im promijeniti život. Kad jedna sestra shvati da može živjeti drugačije, kao bjelkinja, a druga se vraća u Mallard, nastaje duboki jaz između žena koje imaju istu prošlost, a dijametralno suprotnu sadašnjost. Iako ih razdvajaju mnogi kilometri i jednako mnogo laži, sudbine blizanki ostaju isprepletene. Što će se dogoditi sljedećem naraštaju, kad se sastanu životni putovi njihovih kćeri? Raskošna povijesna drama donosi emotivnu obiteljsku priču i intrigantan pogled u američku povijest i ne sumnjamo da će oduševiti svakoga tko je primi u ruke.

Ako još niste pogledali Journal Book Club, možete ga pogledati ovdje i otkriti sve što vas interesira o ovom romanu koji će zasigurno biti i odličan božićni poklon za bilo kojeg knjigoljupca.

Osvojite božićni paket Journal Book Cluba

Specijalno božićno izdanje moralo je biti nešto raskošnije od svih drugih Journal Book Clubova dosad. Upravo smo zato u suradnji s Mozaik knjigom, JYSK-om i hrvatskim brendom sVEZalice pripremili prigodan božićni paket koji će razveseliti svakog knjigoljupca. Deset sretnih dobitnika osvojit će hvaljenu knjigu Moja nestala polovica koju smo čitali u božićnom book clubu, decentne komade iz JYSK-ovog asortimana; BOSSE svijeću, SAGA jastučić u obliku zvijezde te šalicu LEUKE, kao i jednu pidžamicu za knjige s potpisom sVEZalice s blagdanskim uzorkom.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, osvojili ove božićne poklone potrebno je učiniti sljedeće:

  1. Pratiti Facebook stranicu Journal.hr-a
  2. Pratiti Journalov YouTube kanal na kojem održavamo Journal Book Club druženja
  3. U komentaru ispod ove objave označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u nadolazećim Journal Book Club druženjima

Igramo se do nedjelje, 19.12. u ponoć, a u dobitnike ćemo proglasiti nakon toga. Sretno!

Sretne dobitnice su: Helena Markovic, Nikolina Surla, Ana Kalanj, Lea Martinuš, Ksenija Bisić, Ivana Balić, Veronika Vuković, Lana Grgić, Roberta Špoljarić, Martina Piškor. Molimo sretne dobitnice da nam se jave u Faceboox inbox Journal.hr-a s podacima (ime, prezime, broj mobitela, adresa za slanje i e-mail adresa) najkasnije do sutra u 9 sati ujutro.

Video produkcija: Broadcast.hr

Foto: Journal.hr

Sadržaj nastao u suradnji s:

A1: https://www.a1.hr/

JYSK Hrvatska: https://jysk.hr/

sVEZalica: https://www.instagram.com/svezalice/?hl=en

Mozaik knjiga: https://mozaik-knjiga.hr/

Učitati još
Zatvori