U knjižare je stigao roman Jorgea Bucaya, autora hita Ispričat ću ti priču
U knjižare je stigao roman Jorgea Bucaya, autora hita Ispričat ću ti priču

U knjižare je stigao roman Jorgea Bucaya,
autora hita Ispričat ću ti priču

Nakon Puta sreće, Puta suza, Puta susreta, Puta duhovnosti i Puta samoovisnosti stigao je i Put mudrosti. Proslavljeni pisac i terapeut Jorge Bucay, tvrdi kako je on namijenjen onima koji su oduvijek htjeli “malo” proučiti filozofiju misleći kako bi im mogla biti korisna, ali su se na kraju razočarali i osjećali prevarenima i isključenima kad su se pokušali približiti tom znanju.

Put mudrosti

Godine terapeutskog rada i vlastito iskustvo pacijenta Bucayu su pomogli da prepozna duboku povezanost između filozofije u njezinu izvornom obliku, psihoterapije i trajne ili vječne mudrosti.

Vjeran stilu pisanja kojim je osvojio milijune čitatelja diljem svijeta, svoje poticajno razmišljanje temelji na nekim od najstarijih mitova čovječanstva, ispisujući knjigu koja u čitatelju ne želi ugasiti žeđ, već ga potaknuti da nastavi tražiti mjesto na kojem će je moći utažiti.

S legendarnim autorom publika će se moći družiti i na gostujućem predavanju koje će se 23. svibnja održati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. U pratnji sina Demián, također psihoterapeuta i pisaca, u Zagrebu će održati predavanje o osobnom rastu i razvoju koji se neizbježno hrani susretom s drugima.

O velikom interesu domaće javnosti za njegov rad svjedoči i podatak kako je predavanje rasprodano.

Foto: Fraktura, Pexels

Učitati još
Zatvori