Naučite kako da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima

Naučite kako da uspjeh ovisi o
vama, a ne o okolnostima

Da biste bili istinski produktivni, uspješni i sretni, važno je razviti umjetnost upravljanja sobom (self-management). Jedino kada znamo kako upravljati svojim vremenom, prioritetima, ciljevima i aktivnostima možemo znati što očekivati i od drugih. Odlični lideri su oni koji svojim primjerom pokazuju ovi iznimno važnu vještinu.

Većina ljudi koji nas okružuju žive nesvjesno. Što to znači? To znači da većinu vremena odgovaraju na događaje koji ih zadese, a ne planiraju događaje koje žele. Izazov te situacije je da ste stalno u stresu jer ne znate iz „kojeg ugla“ vreba opasnost. U poziciji ste da se stalno branite od okolnosti kojima niti malo ne upravljate.

Jeste li čuli za knjigu Vibracija uspjeha koja vas uči kako uspješno upravljati sobom?

Knjiga Vibracija uspjeha će vas pokrenuti. Knjiga sadržava konkretne korake kojima možete postići uspjeh i zadovoljstvo sobom, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite. Uz svaku temu, pronaći ćete vježbe koje će pomoći baš vama da osvijestite svoje trenutno stanje i odredite aktivnosti prema svom cilju. Na kraju svakog poglavlja je i sažetak glavnih tvrdnji koje vrijedi zapamtiti.

Knjiga je namijenjena onima koji se nalaze na prekretnici, koji priželjkuju uspjeh i ispunjen život, ali ga još nisu dosegnuli ili barem ne onako kako su željeli. Knjiga Vibracija uspjeha će biti korisna za poslovne ljude koji žele bolje upravljati sobom i svojim timom, poduzetnike koji žele savladati alate za nošenje sa stresom, no i za studente koji se žele pripremiti za poslovnu arenu.

U jednostavnoj i zabavnoj, ali i iznenađujuće poticajnoj knjizi čitateljima se otkrivaju konkretni koraci kojima mogu postići visoku vibraciju te uspjeh i zadovoljstvo sobom, i to bez obzira na okolnosti.

Vibracija uspjeha nije jedna od onih knjiga koje ćete pročitati i zaboraviti na nekoj polici. Vibraciju uspjeha listat ćete stalno iznova i u njoj tražiti odgovore na pitanja koja si postavljate; ona je trener koji vam je uvijek nadohvat ruke sa svojim savjetima i inspiracijom za bolji, sretniji, kvalitetniji i uravnoteženiji život.

Knjiga je dostupna u svim knjižarama i web shopu Školske knjige.

Učitati još
Zatvori