Uskoro stiže Harry Potter kuharica s receptima iz filmova

Uskoro stiže Harry Potter kuharica
s receptima iz filmova

Kao velike obožavatelje Harryja Pottera i svega što ima veze s njim, razveselila nas je vijest da će u naše knjižare uskoro stići prva službena Harry Potter kuharica!

Službena Harry Potter kuharica

Knjigu, koja je bestseller New York Timesa, napisala je Joanna Farrow, a u njoj ćete pronaći više od 40 slanih i slatkih recepata inspiriranih filmovima o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu. Ako ste gledajući filmove maštali o tome da u Hogwartsu jedete čarobne gingerbreadse, sovine muffine ili pitu od bundeve, sada ćete u svim tim magičnim jelima moći zaista i uživati, i to kod kuće.

Osim recepata pomoću kojih ćete moći svojim prijateljima pripremiti pravu gozbu po uzoru na onu u kojoj su Harry, Ron, Hermione i ostali učenici Hogwartsa uživali u Velikoj dvorani, kuharica donosi i sve bitne informacije i podatke o hranjivim vrijednostima svakog obroka. Prikladna je za svakoga, a uključuje čak i gluten-free, vegetarijanske te veganske recepte. Uz sve njih dolaze i prekrasne fotografije, baš poput njenih korica zbog čega će divno izgledati na polici.

Knjigu već sada možete naručiti na engleskom jeziku (mi smo je pronašli na Amazonu), a uskoro izlazi i verzija na hrvatskom. Kada točno – nije još poznato, ali svakako ćemo vas obavijestiti.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori