Harry Potter i ukleto dijete: Novi naslov iz svijeta malog čarobnjaka stiže na police
Harry Potter i ukleto dijete: Novi naslov iz svijeta malog čarobnjaka stiže na police

Harry Potter i ukleto dijete: Novi naslov iz svijeta malog čarobnjaka stiže na police

Na police domaćih knjižara uskoro dolazi Harry Potter i ukleto dijete! Početak slobodne prodaje diljem Hrvatske počinje 10. travnja 2024. godine.

Prošlo je devetnaest godina otkako su Harry Potter, Ron Weasley i Hermiona Granger spasili čarobnjački svijet. Sad nam se vraćaju u čudesnoj pustolovini u društvu nove generacije koja tek počinje pohađati Školu vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu. Dok se Harry hvata ukoštac s avetima prošlosti, njegov najmlađi sin Albus muči se s teretom neželjenog obiteljskog nasljeđa. U srazu prošlosti i sadašnjosti, otac i sin prisiljeni su na utrku kroz vrijeme dok se bore sa zagonetnim silama koje im ugrožavaju budućnost.

Harry Potter

Kazališni komad Harry Potter i ukleto dijete, nastao prema izvornom predlošku J. K. Rowling, Johna Tiffanyja i Jacka Thornea, potpuna je i integralna verzija izvedbenog teksta predstave koja se izvodila na West Endu i osvojila brojne nagrade.

Ovo izdanje sadrži završni dijalog i didaskalije iz izvorne dvodijelne drame, razgovor između redatelja Johna Tiffanyja i autora Jacka Thornea, obiteljsko stablo Potterovih te kronologiju ključnih događaja u čarobnjačkom svijetu do Harryja Pottera i ukletog djeteta. Pronaći ga možete ovdje.

Harry Potter

Zaljubljenici u svijet magije i čarobnjaštva mogu uživati u novim izdanjima svima omiljenog serijala koji se do sada prodao u više od 600 milijuna primjeraka i čiji su naslovi prevedeni na više od 85 svjetskih jezika te poslušan u više od milijarde sati kao audio knjiga.

Prijevod na hrvatski potpisuje Dubravka Petrović, koja je domaćoj publici poznata od prije jer je za Algoritam prevela četiri nastavka (Harry Potter i Plameni pehar, Harry Potter i Red feniksa, Harry Potter i Princ miješane krvi i Harry Potter i Darovi smrti).

Foto: IMDb, Promo

Učitati još
Zatvori