Autorice hit knjige ‘How to be Parisian’ imaju novu knjigu koja zvuči odlično

Autorice hit knjige ‘How to be Parisian’ imaju novu knjigu koja zvuči odlično

Caroline de Maigret

Knjiga How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits 2014. godine otkrila je tajne iza neuhvatljivog pariškog Je ne sais quoi i u trenu postala bestseller diljem svijeta. Pet godina nakon velikog uspjeha njihovog prvog naslova, ultimativne Parižanke i autorice knjige How to Be Parisian najavile su izlazak njihove nove, druge po redu knjige – Older But Better, But Older. Baš kao što je njihova prva knjiga razotkriva svakodnevicu tipične Parižanke, druga knjiga vodi nas u svijet četrdesetogodišnjakinja.

Older But Better, But Older

Što pametne i chic Parižanke misle, osjećaju i savjetuju o životu, ljubavi i svemu na prijelazu u četrdesete? Ultimativne Parižanke Caroline de Maigret i Sophie Mas odlučile su otkriti u svojoj novoj knjizi Older But Better, But Older koja na duhovit način progovara o ljepoti i ljubavi, životnom stilu, poslu, obitelji i samačkom životu.

Older But Better, But Older

O dobrim stranama četrdesetih, ali i o njihovoj drugoj strani, između neurotičnosti i samopouzdanja, strasti i unutrašnjeg mira, otpora i prihvaćanja, Caroline i Sophie donose još jednu knjigu koju ćete htjeti pročitati i koja će vam postati mali priručnih za preživljavanje prijelaza u četrdesete.

Knjiga ‘Older But Better, But Older’ izlazi krajem godine, a trenutno je dostupna za pre-order na stranici izdavača penguinrandomhouse.com.

Caroline de Maigret

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori