Želimo ovaj novi komplet od tri knjige po kojima je nastala Netflixova hit serija ‘Bridgerton’

Želimo ovaj novi komplet od tri knjige po kojima je nastala Netflixova hit serija ‘Bridgerton’

Serija ‘Bridgerton’ krajem je 2020. godine potpuno eksplodirala na Netflixu i u kratkom roku postala jedna od najgledanijih serija na streaming divu posljednjih mjeseci. Već smo vam pisali o tome je li nam se svidjela ili ne, ali nema sumnje da je ‘Bridgerton’ ogroman Netflixov hit.

Radnja prati obitelj Bridgerton i najstariju kćer Daphne Bridgerton kojoj potraga za mužem mora biti prioritet. Kad u njezin svijet ušeta netipični vojvoda od Hastingsa (Rege-Jean Page), o kojem se priča koješta, Daphneini se planvi drastično mijenjaju.

Knjige iza serije ‘Bridgerton’

Velika uspješnica nastala je zapravo po knjigama autorice Julije Quinn za kojima je odmah nastala pomamama. Izvrsne su vijesti nedavno stigle iz Mozaik knjige! U ponudu je stigao komplet od prva tri nastavka serijala o Bridgertonima. Knjige ‘Vojvoda i ja’, ‘Vikont koji me volio’ i ‘Džentlmenska ponuda’ možemo nabaviti u pretprodaji koja trenutno traje u Mozaikovom web shopu.

Sve je naslove moguće kupiti zasebno odnosno pojedinačno ili pak u kompletu za one koji potpuno žele uroniti u svijet Julije Quinn!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori