Andrea Andrassy napisala je knjigu koja će nam biti savršeno ljetno štivo
Andrea Andrassy napisala je knjigu koja će nam biti savršeno ljetno štivo

Andrea Andrassy napisala je knjigu koja će
nam biti savršeno ljetno štivo

Odlazak na more za mnoge od nas predstavlja i priliku da u ruke uzmemo svoje omiljeno štivo i maksimalno se opustimo u debelom hladu. Jedna od knjiga koja će nam ove godine definitivno biti jedan od najdražih suputnika u odlascima na plažu je novi naslov iz pera omiljene Andree Andrassy. Riječ je o knjizi (Skoro) sve što znam do sad, a donosi jedan novi pristup raznim životnim situacijama u kojima se gotovo svi nekad nađemo. Andrea Andrassy novom je knjigom još jednom dokazala kako je riječ o hit autorici čije rečenice su osvojile sve generacije čitatelja.

Nova knjiga sada je dostupna u knjižarama, a zanimanje za nju ne jenjava već danima.

Knjiga koja odgovara na brojna životna pitanja

O čemu je riječ u novoj, trećoj knjizi Andree Andrassy? Odnosno, riječima sama autorice, zašto bi nekoga zanimala kolekcija stvari koje zna do sad, ako taj netko nije njezina mama.

Kratka verzija odgovora na to pitanje je zato što provjereno znam što Petar Grašo kaže kad kaže ‘godine prolaze, dvadeset i…? Vijek? Dvje? Ja znam jer sam ga pitala u prvih 30 sekundi nakon što smo se upoznali, što znači dvije stvari – prvo, da sam užasno loša u neobaveznom ćaskanju i drugo, da vjerojatno znam još puno korisnih i beskorisnih stvari koje bi drugim ljudima bilo neugodno pitat. Ako se sve posloži onako kako sam zamislila, na kraju ove knjige ćete posjedovati puno (bes)korisnog znanja, rekla je autorica.

Prepoznatljivi stil, bez dlake na jeziku

Knjiga će tako dati odgovore na mnoga pitanja. Neka od njih su kako izbjeći tetovaže zbog kojih će ti biti neugodno na plaži, ili pak kako preživjeti djetinjstvo kad te mama šiša ‘na kahlicu’.

Ukratko, Andrea Andrassy u svom prepoznatljivom stilu – duhovitom, emotivnom i bez dlake na jeziku – govori o sebi, ključnim epizodama svog odrastanja, ali i svijetu u kojem živimo. Upravo je time ispisala priču u kojoj će se mnogi prepoznati. Priču koja će vas nasmijati do suza, dirnuti i, ne manje važno, osnažiti.

Posebnost izdanja (Skoro) sve što znam do sad jest što je naslovnica tiskana u dvije boje, ružičastoj i zelenoj. Dizajn naslovnice potpisuje ilustratorica Mateja Sučević, pokretačica brenda THE92EDIT.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori