Anđa Marić u knjizi opisala svoju inspirativnu priču
Anđa Marić u knjizi opisala svoju inspirativnu priču

Anđa Marić u knjizi opisala svoju
inspirativnu priču

Anđa Marić napisala je novu knjigu „Moja (r)evolucija u 365 dana“. Knjiga je dijelom transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je i više od toga. Proživljeno iskustvo daje joj za pravo da nam poruči kako i najteže bitke nikad nisu unaprijed izgubljene.

Foto by Šime Eškinja

Nije neobično da Anđu Marić doživljavamo kao svoju prijateljicu, kao nekoga koga dobro poznajemo, iako je možda nikada nismo sreli.

“Upoznali smo je najprije kao glazbenicu, manekenku i voditeljicu, a potom i kao hrabru, snažnu ženu koja se suočila s teškim životnim situacijama onako kako mnogi od nas ne bismo mogli. Ona je osoba koju bismo zagrlili, kojoj bismo pružili ruku i jednostavno joj čestitali na tome što je takva kakva jest”, kaže Marina Dimić, urednica izdanja.

Anđa Marić o knjizi

Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put.

To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana.

Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim – žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je.

Foto by Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja, PR

Učitati još
Zatvori