Uskoro ćemo moći pročitati knjigu koju je Jane the Virgin pisala u seriji

Uskoro ćemo moći pročitati knjigu koju je
Jane the Virgin pisala u seriji

Jane the Virgin

Ako ste ikad gledali seriju Jane the Virgin (Djevica Jane), zasigurno ste se brzo zakačili za brze dijaloge, simpatične likove i lude zaplete koje ova imitacija meksičkih sapunica prenosi u sadašnje vrijeme. Glavni lik je Jane koja se zavjetovala da će ostati djevica do braka, no rutinskim pregledom kod ginekologa i slučajnom umjetnom oplodnjom zatrudni sa svojim šefom. Samo je ova jedna rečenica dovoljna da možete zamisliti sve neočekivane smjerove kojima je ova serija, sada na početku četvrte sezone, skrenula od prve epizode emitirane 2014. godine.

Knjiga Jane the Virgin bit će objavljena u stvarnosti

Kroz turbulentne epizode zadržano je nekoliko konstanti, a jedna od njih je da Jane (Gina Rodriguez) želi biti spisateljica, što joj se napokon ostvarilo u trećoj sezoni. U svojoj knjizi nosi se sa smrću Michaela (Brett Dier), opisujući svoju veliku ljubavnu priču smještenu na početak prošlog stoljeća u Miami koji je tek nastajao. I osim što je za Jane to bilo veliko osobno postignuće, knjiga je ujedno bila i važan dio radnje.

Jane the Virgin

Ogranak izdavačke kuće Simon & Schuster, Adams Media, u studenom će ovu knjigu, naziva Snow Falling, izdati u stvarnom životu, na oduševljenje svih fanova serije. Spisateljica Caridad Pineiro, najpoznatija po svojim ljubavnim novelama, pretočit će romantičnu priču u roman i pritom će na koricama knjige kao autor biti navedena sama Jane kako bi se zadržala iluzija istog univerzuma.

Knjiga će biti dostupna 14. studenog čak i na Amazonu – već se možete predbilježiti za svoju narudžbu.

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori