Izložba koja ostavlja bez daha: Uronite u svijet Salvadora Dalíja
Izložba koja ostavlja bez daha: Uronite u svijet Salvadora Dalíja

Izložba koja ostavlja bez daha: Uronite
u svijet Salvadora Dalíja

Nakon što smo zahvaljujući modernoj tehnologiji dobili priliku uroniti u svijet umjetničkih velikana Gustava Klimta i Claudea Moneta, pruža nam se prilika otkriti i umjetnost Salvadora Dalíja iz potpuno nove perspektive. Izložba Dalí: Cybernetics – The Immersive Experience omogućava nam da svemir španjolskog genija i njegova nadrealistička remek-djela doživimo kroz digitalne zaslone, zvučne efekte i animirane projekcije.

Dalí: Cybernetics - The Immersive Experience
Dalí: Cybernetics - The Immersive Experience

Spoj koji osvaja društvene mreže

Jedinstven izložbeni koncept realiziran je najsuvremenijom tehnologijom. Instalacije i projekcije u kombinaciji s glazbom prikazuju njegova djela i bogat nedrealistički svijet boja iz dosad neviđene perspektive. O atraktivnosti svjedoče videi i fotografije koje donosimo u nastavku, a prema dostupnim podacima izložbu je do sada posjetilo preko 80.000 posjetitelja.

Neizostavna turistička lokacija

Izložbe koje spajaju umjetnost i tehnologiju predstavljaju pravi vizualni spektakl. Ujedno posjetiteljima omogućavaju da djela umjetnika dožive na način kao nikada do sad te potpuno urone u njegove najprepoznatljivije radove.

Izložbu Dalí: Cybernetics – The Immersive Experience trenutno je moguće  u Londonu u prostoru The Boiler House na adresi 152 Brick Lane. Ako vas put odvede u ove gradove neka posjet ovoj izložbi postane neizostavna postaja na putovanju.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori