Odličan poklon za Motovun Film Festival 20. rođendan

Odličan poklon za Motovun Film
Festival 20. rođendan

20. rođendan Motovun Film Festivala

Nekoliko dana dijeli nas od 20. rođendana Motovun Film Festivala, a mnogi još ne znaju što darovati Brdu filmova u povodu te jubilarne obljetnice. Naš festival ima samo jednu želju, a to je – odjenuti svoje volontere.

Festivalske majice tradicionalna su uniforma motovunskih volontera još od 1999. godine. Šarena grupa djevojaka i mladića koji predstavljaju dušu i srce Motovuna u zadnjem tjednu srpnja dane provodi trgajući karte, brišući stolce, lijepeći plakate, odgovarajući na pitanja… Cijeli dan su u pokretu! Ovi nesebični mladi ljudi prošle su godine zbog financijskih neprilika ostali bez svoje majice, svoje radne odjeće, bez svojeg zaštitnog znaka.

motovun-14-slider-4

Stanje u državi nije bajno i novca nema, ali svojim malim (ili velikim) prilogom možete motovunskim volonterima ostvariti najveću rođendansku želju – da po ulicama Motovuna ponovno ponosno nose motovunske boje.

Indiegogo kampanja Majica za rođendan

Motovun Film Festival pokrenuo je Indiegogo kampanju Majica za rođendan (T-shirt for Birthday)! Svi prijatelji festivala, gosti, prijašnji, sadašnji i budući partneri i posjetitelji, svojom donacijom sudjelovat će u odijevanju stotinjak duša koje su svoje ruke i noge, ideje i kreativnost odlučile podijeliti s 20. MFF-om. Svaka donacija bit će nagrađena prigodnom festivalskom nagradom, od zdravice čašom najboljeg motovunskog vina, preko nezaboravnog profesionalnog fotografiranja na srednjovjekovnim zidinama, do najukusnijeg istarskog ručka i drugih pogodnosti.

Postanite zaštitnik volontera, budite lijepa uspomena na još jedan nezaboravan festival, dođite i upoznajte zahvalna lica koja ste odjenuli. Pronađi nas na društvenim mrežama i dijeli hešteg #obucivolontera.

Motovun

Motovun

Učitati još
Zatvori