Voljet ćete novi film s Reese Witherspoon

Voljet ćete novi film s Reese Witherspoon

home-again-1

Daleko su iza nas dani kad smo Reese Witherspoon poistovjećivali s Plavušom s Harvarda. Ova glumica u proteklih nam je nekoliko godina servirala odlična filmska i televizijska ostvarenja. Što u glavnoj ulozi, što kao producentica. Gone Girl, Big Little Lies, Wild, Walk the Line, samo su neka od njih.

home-again-2

Home Again je najnovija komedija Reese Witherspoon

A ove se godine vraća u filmu koji ćemo sigurno zavoljeti. Romantična komedija naziva Home Again u kina bi trebala doći u rujnu.

Prati Reese u ulozi Alice Kinney, nedavno razvedene majke dvije djevojčice. Nakon što se vrati u rodni grad Los Angeles, na proslavi 40. rođendana upozna tri mlada filmaša kojima treba krov nad glavom. I dok će im svima dopustiti da žive s njom, s jednim će se upustiti u kratku vezu. No kad joj se na vratima pojave djeca, njena majka koja ih je trebala čuvati, kao i bivši muž, situacija se počinje komplicirati što će rezultirati nizom duhovitih anegdota.

Topla i duhovita priča bit će sigurno jedan od onih feel good filmova kojima ćemo se dugo veseliti. Pogledajte trailer u nastavku!

https://www.youtube.com/watch?v=y-oFOgFB2uM

Učitati još
Zatvori