Još samo sedam dana do sedme sezone serije Igra prijestolja

Još samo sedam dana do sedme sezone
serije Igra prijestolja

Game of Thrones 1

Sedma sezona Igre prijestolja

U noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3 sata po lokalnom vrmenu na HBO kanalu emitirat će se prva epizoda sedme sezone turbo popularne TV serije Igra prijestolja.  Prva epizoda sedme sezone Igre prijestolja bit će istog dana od jutarnjih sati premijerno dostupna i na uslugama videa na zahtjev – HBO On Demand i HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana u udarnom terminu u 20 sati.

Podsjetimo se… Tijekom Facebook Live emitiranja početkom ožujka svi obožavatelji mogli su s komentarom ‘FIRE’ otapati blok leda koji je u svojoj unutrašnjosti skrivao datum emitiranja sedme sezone. Na radost obožavatelja i tijekom dramatičnog otapanja preko 1,5 milijuna ljudi sudjelovalo je i komentiralo kako bi čim prije otopili led i saznali početak sezone. Sada, skoro godinu dana nakon posljednjeg emitiranja, bliže smo ovoj dramatičnoj priči. Iako je do sada objavljeno nekoliko trailera i vizuala sa snimanja te iz budućih epizoda, obožavateljima je otkriveno tek toliko da im golica maštu i krati strpljenje.

Game of Thrones 4

Intervju

Ususret prvoj epizodi donosimo isjećak razgovora s jednim od glumaca, Danielom Portmanom koji u seriji glumi Podricka Payna, poznat i pod nadimkom Pod.

Kada ćemo susresti Poda u novoj, sedmoj sezoni i kako će se on razvijati?

U sedmoj sezoni vidimo Poda kao lika koji razvija svoje vještine viteza. To uključuje mnogo treniranja – mačevanja, borbi i sličnih stvari. On pokušava naučiti što više može prije nego se stvari zakompliciraju. Izgleda kao da iščekuje, priprema se na nesreću… Sve u želji da bude spreman i sposoban za najgore.

Jeste li se Vi uspijeli okušati u mačevanju?

Imao sam sreću isprobati sve sam ove godine. Izveo sam sam svoje vratolomije i scene u kojima bi inače bio angažiran kaskader. Biolo je dosta komičnih trenutaka prilikom izvođenja tih, opasnijih i fizički zahtjevnih scena. Sviđa mi se biti fizički uključen, aktivan, radeći nešto što i zabavlja gledatelje. Vidio sam neke dijelove – i odlični su.

Pogledajte ostatak intervjua s Jacobom Andersonom i Danielom Portmanom:

Game of Thrones 3

Sretnicu ili sretnika koji na ifeellucky@journal.hr do 12. srpnja pošalje ime i prezime te adresu, a u predmet e-maila navede ‘Game of Thrones’ darujemo s tri mjeseca besplatnog gledanja HBO GO-a, a koji uključuje i sve prijašnje sezone popularne serije. Taman da se pripremite za premijeru!

Čestitamo Marian Puškarić!

Game of Thrones 2

Učitati još
Zatvori