Graffiti na gradele ima super art line up

Graffiti na gradele ima super art line up

18527809_10155322190337630_1666339077817600249_n (1)

Jace

Art line up

Kao što smo već i pisali, ovogodišnji Graffiti Na Gradele imaju svoje najveće i najbolje izdanje do sada. Od velikog i impresivnog glazbenog line upa ovog najboljeg boutique festivala, bolji može biti samo onaj umjetnički line up. O Lunaru i Lonac ne treba mnogo pisati. To su genijalni momci koji rasturaju svojim radom, uvijek su prisutni na street art sceni, što domaćoj, no i onoj stranoj, internacionalnojj. Lonac trenutno oduševljava u Francuskoj, a Lunar je na neprestanoj turneji po Hrvatskoj.

Jace je velika graffiti legenda koja crta još od davne 1989. godine i koja na Graffiti Na Gardele dolazi s dalekog otoka Réunion u Indijskom oceanu, negdje između Mauricijusa i Madagaskara, tako da je dolazak na jedan od najljepših jadranskih otoka bio logičan njegov posjet.

Lonac, Florida

Lonac, Florida

Iz Španjolske na festival stiže i svjetski poznat Sebas Velasco, koji je prepoznatljiv po svom specifičnom stilu rada, ali i našoj regiji bliskim motivima. Azram je prijetelj Graffita Na Gradele iz Ljubljane, koji se ponovno vraća crtati na zid na Fabrici i koji nam opet sprema nešto novo i divlje. Ponosni smo i na to što iz Španjolske dolazi i Iñigo Sesma, koji svojim uradcima zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim i jedva čekamo vidjeti što će na festivalu on spremiti.

Podsjetimo, u Bol se vraćaju CHEZ 186, SARME, CASINO i ROYAL, Modul Osam, Bare, MANE MEI. i ANXIO iz Splita, a pridružuje im se Smack. Od internacionalnih autora, čak iz daleke Paname, dolazi ilustratorica Andi Soto, dok će uz nju biti i naša Hana, veselo Artuditu društvo Kopito Zla, Smelly Feet Guy i Mop Hap te Rina. Dobrosusjedske odnose pokazat će Artez, JUNK, Nikola Mihajlović i Wuper Kec.

Ani Soto

Ani Soto

Ani Soto

Ani Soto

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori