Glumci na koje imamo ‘crush’

Glumci na koje imamo ‘crush’

High-Rise cover

Tom Hiddleston, ‘High Rise’

Nakon upravo odgledane prve sezone TV serije ‘Taboo‘ i dovođenja kraju prvu sezonu serije ‘This Is Us‘ ne možemo ne primjetiti, ili bolje rečeno, sami sebi priznati da smo na neke glumce ostvarili mali ‘crush’. Dobro, na neke možda i nešto veći. Sa svakim filmom i TV serijom, pri samom letimičnom pogledu na ‘cast&crew’ sekciju profila na IMDb web stranici s veseljem ustanovljujemo da se naš omiljeni glumac nalazi baš u popisu glavnih uloga te pratimo najave, doslovno mentalno križajući datume do tog dana, večeri kada će se emitirati prva sezona, ili kada će film napokon doći u kina.

Priznajmo si, ‘crush’ je počeo prije nešto manje od godinu dana kada su svi svjetski mediji odjeknuli s viješću o mogućem nastavku snimanja serije ‘Gilmore Girls‘. Naravno, kao ponosni dio ‘Team Jess’-a jedva smo dočekali nastavak sezone ove zime, a još smo se više obradovali kada smo omiljenog Milo Ventimigliju ugledali kao jednog od glavnih protagonista u seriji ‘This Is Us’ koja upravo pobire lovorike televizijskih kritičara i proglašena je televizijskim fenomenom.

This Is Us - Season 1

Milo Ventimiglia, ‘This Is Us’

THIS IS US -- "I Call Marriage" Episode 114 -- Pictured: (l-r) Mandy Moore as Rebecca Pearson, Milo Ventimiglia as Jack Pearson -- (Photo by: Ron Batzdorff/NBC)

Milo Ventimiglia, ‘This Is Us’

Nakon te radosne vijesti o povratku Gilmorica, na scenu je nastupio Tom Hiddleston – glavni glumac u odličnoj špijunskoj seriji ‘Night Manager‘. Također je osvojio kritike, no i publiku. Nakon te serije njegova internacionalna karijera je krenula još brže uzlaznom putanjom te smo ga gledali još i u filmovima ‘High-Rise’, ‘I Saw the Light’, ‘Crimson Peak’, a sve ‘geek’ obožavatelje i dalje oduševljava kao genijalan antijunak Loki u franšizi o Avengersima i Thoru. S nestrpljenjem se čeka nastavak ‘Thor: Ragnarök’, a upravo je u kina došao, kako izgleda odličan remake filma o najpoznatijem filmskom primatu King Kongu. Za dozu Toma Hiddlestona u pravom avanturističkom filmu nabijenom s mnogo akcije u kinima upravo možete pogledati film ‘Kong: Otok lubanja‘. Za one istančanijeg ukusa tu je uvijek BBC-ijev TV serijal ‘The Hollow Crown’ u kojemu Tom fantastično utjelovljuje engleskog kralja Henryja V. Uloga je to koja mu savršeno leži, posebno jer se ističe njegovo klasično dramsko obrazovanje.

The Night Manager

Tom Hiddleston, ‘Night Manager’

Još jedan Britanac nas je posve osvojio – Tom Hardy. Njegova mogućnost glume prilično raznovrsnih uloga – od onih suvremenog krimića, trilera, drame pa sve do povijesnog spektakla – nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo podgledana prva sezona povijesne serije ‘Taboo‘ samo potvrđuje tu tezu. Serija je upravo završila s prikazivanjem svoje prve sezone i na raznim forumima te filmskim portalima već se kuju pretpostavke u kojem će smjeru ići druga sezona, a želja za čim bržim njezinim prikazivanjem sigurno je potaknuta i time da se lik Jamesa Keziaha Delaneyja čim prije ukaže na vašim malim ekranima. Ne trebamo niti spominjati koliko nas je oduševio sa svojim čitanjem priča djeci za laku noć

mv5bndc1ndc1mjmtnje3nc00ymfhltkxodetzdi0mwzhymrmy2q0xkeyxkfqcgdeqxvynjuwnzk3ndc-_v1_

Tom Hardy, ‘Taboo’

No, da ne stajemo samo na njima, Velika Britanija donosi još jednog glumca mlađe generacije koji nas je posve osvojio u seriji ‘The Night Of‘ – Riza Ahmeda. Ovaj odličan krimić je osim odlične glume, režije i scenarija donio i ulogu Nasira ‘Naz’ Khana kojeg utjelovljuje baš Riz Ahmed. Gledatelje je oduševio, a još je veće iznenađenje bio kada je iz tog ozbiljnog, mračnog i pomalo opasnog žanra uočen kao jedan od sporednih, no ključnih likova u seriji ‘Girls‘. Nećemo odavati spoilere, no zbog sve uzbudljivije radnje šeste sezone ‘Girls’, vjerujemo da je povratak njegovog lika neminovan.

Riz Ahmed, 'The Night Of'

Riz Ahmed, ‘The Night Of’

Riz Ahmed, 'Girls'

Riz Ahmed, ‘Girls’

Jedan od opasnih kandidata za Oscara ove godine bio je i Dev Patel. Njegova uloga u filmu ‘Lion’ donijela mu je i nominaciju za najbolju mušku sporednu ulogu. Film je divan, a Dev je ovom ulogom potvrdio svoj status ozbiljnog glumca. U cijelom popisu ‘crusheva’ nikako ne smijemo izostaviti Michaela Fassbendera kojeg jedva čekamo pogledati u najnovijem filmu Terrencea Malicka ‘Song to Song‘. Radi se o dvostrukom ljubavnom trokutu, opsesiji i izdaji na glazbenoj sceni u Austinu, Texasu. Film donosi u jednakoj mjeri dramu, romansu i glazbu tako da će svi ljubitelji ovih različitih žanrova doći na svoje. U filmu uz Fassbendera glumi još jedan naš ‘crush’ – Ryan Gosling. On glumi glazbenika u usponu, dok je Fassbender u ulozi glazbenog mogula, a putevi im se isprepliću kroz rock&roll način života.

song-to-song-4005x2665-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-12936

Michael Fassbender i Ryan Gosling, ‘Song to Song’

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori