Ideja za nezaboravan ženski izlazak: Željko Joksimović u Varaždinu
Ideja za nezaboravan ženski izlazak: Željko Joksimović u Varaždinu

Ideja za nezaboravan ženski izlazak:
Željko Joksimović u Varaždinu

Pripremite se za večer puno romantike, ritma i zabave jer miljenik ženske publike Željko Joksimović, stiže u Varaždin 15. rujna, a to je događaj koji se ne propušta!  Svojim nevjerojatnim talentom, harizmom i hitovima koji su osvojili srca diljem regije, Željko će Vas odvesti na glazbeno putovanje koje će ostati urezano u vašim sjećanjima.

Željko će stihovima pjesama Nije ljubav stvar, Nisam te zbog lepote voleo i Leđa o leđa, probuditi najdublje emocije, dopuštajući vam da osjetite čaroliju istinske ljubavi kroz njegovu glazbu. Željko će vas u istoj večeri i rasplesati izvodeći svoje legendarne pjesme poput Milimetar, Varnice i Drska ženo plava. Bit će to večer kada će se svaka riječ njegovih pjesama činiti kao da je napisana samo za vas.

Željko Joksimović Varaždin (1)

Željko Joksimović u Varaždinu

Željko Joksimović autor je pjesama koje su postale vječni evergreeni, poput Nesanica (izvođač Toše Proeski), Miljacka (Halid Bešlić) i Lejla (izvođač Hari Mata Hari). Njegova glazbena baština osvježava duše i povezuje generacije.

I kao šlag na kraju, Željko Joksimović će izvesti će i hit pjesmu Ponoć, koju je napisao u suradnji s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem, posvećujući je velikanu narodne glazbe Tomi Zdravkoviću.

Dakle, označite datum 15. rujna na svom kalendaru, osigurajte ulaznice putem sustava eventim.hr. i pozovite svoje prijateljice na nezaboravnu noć u varaždinskoj Areni, punu glazbe i emocija sa Željkom Joksimovićem. Upišite ovu večer u vaša nezaboravna ljetna sjećanja!

Željko Joksimović Varaždin (1)
Željko Joksimović Varaždin (1)

Foto: PR

Učitati još
Zatvori