Zayn ima novu pjesmu kojom najavljuje svoj četvrti album. Poslušajte je
Zayn ima novu pjesmu kojom najavljuje svoj četvrti album. Poslušajte je

Zayn ima novu pjesmu kojom najavljuje svoj
četvrti album. Poslušajte je

Zayn Malik, poznati pjevač i bivši član grupe One Direction najavio je novi album izbacivanjem singla What I Am. Njegov četvrti studijski album pod nazivom Room Under The Stairs izaći će 17. svibnja, nakon dugoiščekivanog povratka. Naime, Zaynov posljednji album Nobody is Listening je izašao početkom 2021. i od tada se mnogo spekuliralo o sljedećem. Pjevač je već neko vrijeme živio izvan očiju javnosti, ali fanovi konačno mogu odahnuti – nova glazba stiže. Ako je What I Am uvertira za pjesme s novog albuma, čeka nas pravi glazbeni užitak.

Zayn

Room Under The Stairs

Početkom srpnja 2023. pojavila se vijest da Zayn izbacuje novu glazbu. Naime, pjevač je tada na svom Instagramu objavio teaser najave. Ipak, o samom albumu nije mnogo pričao. Njegov posljednji album Nobody Is Listening izašao je 2021. Kombinacija pop i R&B žanrova obilježila je pjesme s istog, dok je izuzetak bila pjesma Calamity koja je bila gotovo striktno vokalna.

Čini se da nas na novom albumu, Room Under The Stairs, čeka uobičajeni Zaynov stil. Međutim, iznenadile su nas vijesti da će na novom albumu biti vidljiv i utjecaj countryja. Zayn je na novom albumu radio sa producentom iz Nashvillea, Daveom Cobbom, koji je prethodno surađivao sa zvijezdama poput Lady Gage i Brucea Springsteena.

Namjera iza novog albuma je ta da me slušatelj bolje upozna na osobnom nivou. Da upozna mene kao osobu, moje ambicije, strahove. Želim da se novim albumom slušatelji povežu s tim aspektima moje osobnosti. Novi album je sirov na taj način. On je ja – Zayn

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Profimedia, Instagram (@zayn)

Učitati još
Zatvori