Zalazak sunca uz Petra Grašu – pozivamo vas na KulaKula Sunset Session

Zalazak sunca uz Petra Grašu – pozivamo
vas na KulaKula Sunset Session

Tek što su se slegli dojmovi netom održanog četvrtog izdanja KulaKula festivala, organizatori u suradnji s trogirskim Brown Beach House hotelom najavljuju ekskluzivnu glazbenu poslasticu za kralj ljeta – KulaKula Sunset Session – akustični koncert Petra Graše u zalazak sunca.

Poznati festivalski brand KulaKula stalno nas iznenađuje novim lokacijama i posebnim glazbenim sadržajem, a ovog puta očekuje nas zaista nešto spektakularno. Novo izdanje festivala za iduću 2022. godinu sadržavat će i koncerte akustičnog tipa na nekim novim neotkrivenim lokacijama a mali teaser za peto izdanje festivala održat će se 03.rujna od 18:00 h. Na bazenu hotela Brown Beach House do sada su ispisane neke od najljepših koncertnih uspomena ovog festivala u maniri pool partyja, a ovog puta uz Petra Grašu vrijeme je za bezvremenske pjesme koje svi dobro poznajemo i ljubav uz zalazak sunca. “Moje zlato”, “Ako te pitaju”, “Srce za vodiča”, “Voli me” i mnogobrojni drugi hitovi zaogrnuti u posebne akustične aranžmane, u programu KulaKula Sunset Session stvorit će uspomene za pamćenje.

Ulaz će biti moguć isključivo uz EU Covid potvrdu ili negativan antigenski test za koji će se testiranje sprovoditi na ulazu u hotel u organizaciji poliklinike Makeover. S obzirom na ograničen prostor bazena radi se o zaista ekskluzivnom sadržaju za limitiran broj posjetitelja koji će ulaznice moći nabaviti putem sustava entrio.hr

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori