Wu-Tang Clan glavni je headliner ovogodišnjeg izdanja Sea Star festivala

Wu-Tang Clan glavni je headliner
ovogodišnjeg izdanja Sea Star festivala

 

Legendarna hip hop skupila Wu-Tang Clan glavni je headliner ovogodišnjeg izdanja Sea Star festivala!

Wu-Tang Clan na Sea Star festivalu

Wu-Tang Clan legendarni je američki hip-hop sastav iz New Yorka. Sastav je osnovan 1992. godine od strane devet repera. Osnivači su RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa i Ol’ Dirty Bastard. Jedna su od najutjecajnijih hip hop grupa svih vremena. Album Enter The Wu-Tang (36 Chambers) smatra se jednim od najboljih albuma u povijesti hip hopa. Grupa je utjecala na mnoge glazbenike diljem svijeta, ne samo Amerike.

Legendarni Wu-Tang Clan pridružit će se tako postavi ovogodišnjeg izdanja Sea Star festivala koje će se održati 24. i 25. svibnja u Stella Maris laguni u Umagu. Najluđe ljeto dosad na Sea Staru spremaju već ranije najavljeni elektronski biseri glavne pozornice – revolucionar Sven Vath, samozatajna Nina Kraviz i ugledni Ilario Alicante, dok će na susjednoj pozornici zvanoj Nautilus Arena ordinirati techno postava u sastavu Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique. Moćnu hip hop postavu predvode britanska zvijezda u usponu IAMDDB te regionalne zvijezde Vojko V, Krankšvester, Fox, High5, Buntai, Hazze i Smoke Mardeljano.

U prodaji su festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn što je velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu, dok se VIP Gold ulaznice trenutno prodaju po cijeni od 750 kn. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

https://www.youtube.com/watch?v=PBwAxmrE194

Učitati još
Zatvori