Willow Smith izbacila je novi album ‘Coping Mechanism’
Willow Smith izbacila je novi album ‘Coping Mechanism’

Willow Smith izbacila je novi album
‘Coping Mechanism’

Willow Smith izbacila je svoj peti studijski album pod nazivom Coping Mechanism. Album započinje prethodno izbačenim singlom Maybe It’s My Fault, a cijeli album sadrži ukupno 11 pjesma pop-punk žanra.

Willow je objavila izlazak albuma na svom Instagram profilu: “Nema riječi kojima mogu opisati zahvalnost i sreću koju osjećam u ovom trenutku.”

Willow Smith

Coping Mechanism

Nakon prošlogodišnjeg albuma Lately I Feel Everything, Coping Mechanism je njezin drugi album na kojem pojačava ulogu gitare. Na prošlom su se pojavili Travis Barker iz Blink-182 i Avril Lavigne, dok je na ovom jedini gost Yves Tumor na pjesmi Perfectly Not Close to Me.

Istovremeno kao i izlazak ovog albuma, izbačen je i glazbeni  spot za pjesmu Ur a Stranger. U spotu kojem je režirala Willow Smith, osim pop-punk pjevačice pojavljuje se i Paris Jackson.

U nedavnom intervjuu, ova Gen Z pjevačica je objasnila kako nije htjela da ljudi Coping Mechanism shvate kao depresivan album.

Iako ovaj album prikazuje određene emocije koje su obično smatrane negativnim, pjevačica se strogo protivi ovim stavovima. Ona ističe kako je svaka emocija vrijedna riječi: “Mislim da je tuga izraz nas samih na tako lijep način. Toliko je odgurujemo od sebe, a ja ne mislim da bi trebali. Trebamo poštovati našu tugu i trebamo poštovati svoj bijes, kao i nelagodu, jer su i te emocije dio nas. ”

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori