Vojko V će ove subote u Zagrebu održati veliki koncert
Vojko V će ove subote u Zagrebu održati veliki koncert

Vojko V će ove subote u Zagrebu
održati veliki koncert

Porinom nagrađeni splitski reper Vojko V ove subote, 10. prosinca stiže na pozornicu Tvornice kulture, gdje će održati svoj prvi samostalni koncert u Zagrebu nakon četiri godine.

Vojko V ‘opet ide na pozornicu, jer opet mu treba pozornost‘ i spreman je prirediti još jedno energično koncertno iskustvo ispunjeno dobro znanim hitovima “Ne može“, “Pasta Italiana“, “Kako to” i novim pjesmama. Posljednjih nekoliko mjeseci splitski reper postepeno otkriva novi studijski materijal, o čemu kratko otkriva: “Album je u završnoj fazi pripreme i trenutno radimo na omotu izdanja, stoga brzo očekujemo njegovu objavu”.

Nakon što je u travnju objavio pjesmu “TT-33” i u suradnji s Dinom Bluntom naciljao internetu ravno u čelo, uslijedila je i objava aktualnog singla “Evo me opet” čime nas je doveo korak bliže drugom albumu, koij će nositi naziv “Dvojko”.

Za Vojka V ovo će biti prvi samostalni nastup u Zagrebu nakon briljantnog koncerta koji je 2018. godine priredio u rasprodanom Domu sportova. Od tog momenta do danas, oblikovao se u vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu, stotine koncerata diljem regije, a fraze iz njegovih pjesama udomaćile su se u svakodnevnom govoru svih generacija.

Ulaznice su dostupne u prodaji po cijeni od 80 kn, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn. Mogu se kupiti online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark, u Zagrebu. Organizator događanja je yem, koji uoči koncerta kratko poručuje: “Evo ga opet dolazi!”.

 

Foto:PR

Učitati još
Zatvori