Gina u suradnji s Marom Milin predstavila senzualnu video priču 
Gina u suradnji s Marom Milin predstavila senzualnu video priču 

Gina u suradnji s Marom Milin
predstavila senzualnu video priču 

U mojim tajnim notama već neko vrijeme provlači se radijskim eterom a iza ove pjesme pune nadanja i čežnje krije se baršunast vokal svima omiljene Bračanke – Gine Damjanović. Singl je to koji će predstaviti 17.ožujka na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a kuriozitet je da i se radi o naslovnoj pjesmi Ginina albuma prvijenca koji izlazi početkom travnja.

Kao i kroz njene dosadašnje uspješnice Pepeo, Mama i Ne trebam riječi za glazbu i tekst zaslužan je autorski tim koji čine upravo sama Gina i Marko Bratoš koji su tako albumu koji uskoro izlazi dali jedan poseban cjelovit pečat.

Video broj potpisuje majstorica fotografije Mare Milin koja je uspjela prikazati svu kompleksnost narušenog odnosa a dinamična montaža Sandra Barabe zaslužna je za klimaks prepun emocija.

U spotu se  pojavljuju i dvije plesačice i koreografkinje s kojima Gina dijeli dugogodišnje prjateljstvo – Dolores Dujak i Marija Matković, a zanimljivost je da u njihovim životopisima možemo pronaći projekte poput MTV Ema Awards, German TV Awards, njemačko izdanje popularnog showa Masked Singer, film The Magic Flute ili pak mjuzikl Footloose te vodstvo studija Hip Hop House.

Da se u ovoj priči povelo računa i o najmanjem detalju dokazuje i styling koji potpisuje Barbare Repe koja je za ovu priliku prva u Hrvatskoj došla u posjed H&M Studio kolekcije S/S ’23  koja je tako doživjela svoje ekskluzivno premijerno pojavljivanje.

Nema sumnje kako svakim singlom i video pričom Gina diže ljestvicu koju si je zadala za album prvijenac, te je ovo zaista odlična najava za nadolazeći album koji će biti glazbena poslastica i uvid u njene “tajne note”! Pjesmu donosimo u nastavku:

Foto: Vladimir Urban

Učitati još
Zatvori