Trag u beskraju: U Veloj Luci održava se program u znak sjećanja na Olivera Dragojevića

Trag u beskraju: U Veloj Luci održava se program u znak sjećanja na Olivera Dragojevića

Cijeli tjedan u Veloj Luci u znaku je Olivera Dragojevića. Prošlo je dvije godine od kad nas je napustio velikan hrvatske glazbe a njegova rodna Vela Luka na poseban način odaje mu počast programom “Trag u beskraju.”

Tužna obljetnica

Nakon posebno emotivnog ispraćaja iz Splita prema Veloj Luci prije dvije godine, ovaj tjedan sjećanje na Olivera nastavlja se u također posebnom stilu.

Iako je za našu obitelj taj dan posebno težak, osjećamo ponos kada vidimo s koliko ljubavi svi pristupaju takvom događaju. Ne želimo nikoga izdvajati, jer svi uključeni daju maksimum, najmanje što mi, familija, možemo je svima se neizmjerno zahvaliti. Posebno nas veseli to što je glazba u prvom planu, kako bi i on sam htio. Bez obzira na to što mi, familija, nismo u organizaciji tih događanja, upoznati smo sa svim i to još jednom pokazuje koliko poštovanja imaju svi prema njemu. Hvala svima i nadamo se da je ovo tek početak jedne lijepe muzičke i ljudske priče, izjavila je Oliverova obitelj.

Večerašnji koncert

Na koncertu “Trag u beskraju” koji počinje u 21.30 nastupit će: Mia Dimšić, Vinko Ćemeraš, Albina Grčić, Marko Kutlić, Matija Cvek, Uršula Najev, Dino Jelusić, Iva Ajduković, Antonela Đinđić, Jure Brkljača, Sabrina Hebiri, Petra Oreč, Dino Perić, Alen Đuras, Josip Palameta, Petra Roško. Tjedan sjećanja na Olivera u Veloj Luci završava u petak, uz večer jazza i koncertom Ines Tričković i benda. Osim velikog večernjeg koncerta na pijaci ispred crkve sv. Josipa, danas će se polagati vijenac, održati misa i recital u crkvi te promocija knjige Zlatka Galla posvećena Oliveru. Zbog trenutačne epidemiološke situacije, u Veloj Luci su bili prisiljeni sve koncerte održati na pijaci ispred crkve sv. Josipa, iako je bila namjera održati koncerte na različitim lokacijama. Sva događanja će se održati prema mjerama i preporukama HZJZ-a a svima su dane upute da nose maske i pridržavaju se propisanog razmaka.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori