ToMa rasprodao Sax! i oduševio publiku
ToMa rasprodao Sax! i oduševio publiku

ToMa rasprodao Sax! i oduševio publiku

U četvrtak, 25.01. je rasprodani Sax! pjevao aktualni, najpopularniji i prvi singl u glas. Riječ je o singlovima Unatrag, Prevari me osjećaj i Vrijeme je glazbenika ToMe koji je održao prvi samostalni koncert, a prisutne obožavatelje, kolege s estrade, prijatelje i obitelj poveo na nezaboravno glazbeno putovanje.

Na repertoaru su se osim navedenih hitova našli i singlovi 193, Ocean of Loveali i neke od najljepših pjesama drugih glazbenika: Imam najbolji posao na svijetu, glazba je nešto najljepše čime se čovjek može baviti!, rekao je prisutnima ToMa i svima se zahvalio na dolasku i podršci.

ToMa, Sax

Iznenađenje večeri je bio duet s Filipom Rudanom, glazbenikom koji je nedavno održao koncertnu promociju svog albuma prvijenca. Ovu priliku je ToMa iskoristio i drugim mladim kolegama koji su ga došli podržati savjetovao da što prije izdaju albume jer kako je rekao: Nema ljepšeg osjećaja za jednog glazbenika nego kada na pozornici pjevaš svoje pjesme s publikom.

ToMa, Sax
ToMa, Sax

Publika je ToMinu izvedbu nagradila pljeskom, ali i pozivom na dva bisa gdje su zajedno otpjevali Prevari me osjećaj i 193.
Bio je to zaista koncert za pamćenje i vjerujemo da nas ne vara osjećaj kada kažemo da osim ToMe i publika ne može dočekati nove singlove, albume i koncerte!

ToMine pjesme slušajte na: https://bfan.link/prevari-me-osjecaj-1

 

Foto: Matej Marjanović

Učitati još
Zatvori