Ovo je trenutno najpretraživanija pjesma u Hrvatskoj. Nama je favorit
Ovo je trenutno najpretraživanija pjesma u Hrvatskoj. Nama je favorit

Ovo je trenutno najpretraživanija pjesma
u Hrvatskoj. Nama je favorit

Nakon vatrenog hita 193, koji je mjesecima bio u vrhu top lista, ToMa ima novi hit! Upravo je njegova nova pjesma, balada Prevari me osjećaj, na tražilici Shazam najpretraživanija pjesma u Hrvatskoj.

Tekst potpisuje sam ToMa, na glazbi je radio uz Jana Jakovljeva te je i ovaj put udružio snage s Mihovilom Šoštarićem Lockroomom koji potpisuje produkciju. Prevari me osjećaj je emotivna balada, a u prvi plan stavlja ToMin glas koji je u savršenoj harmoniji s gitarama Jana Jakovljeva, a ova kombinacija s produkcijskom završnicom Lockrooma rezultirala je singlom koji podsjeća na neke od najvećih svjetskih r’n’b hitova.

ToMa

Poznata tema

U singlu se pojavljuju snažni stihovi poput “Zar ljubav breme da postane, odlaziš al’ suze ne kriješ, otkud im pravo da uzmu te…”, a ToMa je objasnio: “Pjesma nije autobiografska, ali je osobna. Pjesma je, nažalost, česta pojava u brojnim životima. Htio sam pjesmu s jasnim slikama, da kad se sluša i bez spota svi stvaraju svoje priče u glavi, svoje likove koji vode svoje bitke, rasprave, kulminacije i rješenja… Htio sam dozvoliti ljudima da se dublje povežu s pjesmom. Srećom imam dobar tim oko sebe pa mi je svaka moja želja lakše ostvariva – Jan Jakovljev i Lockroom koji su svaki dali nešto svoje ovoj pjesmi. Drago mi je da ovom pjesmom otvaramo moj prvi album.”

Toga

Kratki podsjetnik

Revno pratimo događanja na domaćoj glazbenoj sceni te nam je predstavljalo posebno zadovoljstvo što smo s vama još u ožujku imali priliku ekskluzivno podijeliti novu pjesmu i spot za pjesmu 193. S mladim glazbenikom smo tom prigodom imali  i priliku razgovarati, a što nam otkrio o novom albumu, nadolazećim glazbenim planovima te životu iza mikrofona, doznajte u nastavku.

Nije nas prevario osjećaj

Za aktualni singl Prevari me osjećaj, ToMa je snimio i spot koji je radila produkcija MUKTE pod producentskom palicom Jana Ercega. Kako je i sam rekao, ToMa je htio da naglasak ovog singla bude na stvaranju priče koju svaki pojedinac nosi u sebi, tako da je i spot sniman bez velike scenografije, ali opet dovoljno upečatljivih scena da se naglase snažne emocije stihova koji govore o kraju jedne ljubavi.

Nakon uspješnih singlova 193, Ocean of Love, singlom Prevari me osjećaj, ToMa najavljuje izlazak svog debitantskog albuma koji će objaviti do kraja godine.

Poslušajte i pogledajte novi spot u nastavku!

Foto: Matija Režek & Gordan Svilar

Učitati još
Zatvori