Otkriveni novi mentori The Voicea koji nam stiže za mjesec dana
Otkriveni novi mentori The Voicea koji nam stiže za mjesec dana

Otkriveni novi mentori The Voicea koji
nam stiže za mjesec dana

Jedan od omiljenih glazbenih emisija u Hrvatskoj, The Voice uskoro se vraća na HRT. Službeno su potvrđeni i novi mentori. Četvrta sezona emisije izlazi za mjesec dana, a mentorima iz prošle sezone Vanni i Davoru Gopcu pridružili su se Damir Urban i Dino Jelusić. Podsjetimo, u zadnjoj sezoni mentori su uz Vannu i Gopca bili Ivan Dečak i Massimo.

Damir Urban jedan je od najboljih naših glazbenika koji je slavu stekao svojom osebujnošću i posebnim glasom. S druge strane, Dino Jelusić ima i impresivnu inozemnu karijeru, a u javnost je došao još kao dječak, pobjedom na dječjoj Euroviziji s pjesmom koju svaki Hrvat zna – Moja prva ljubav. Osnivač je svog benda Animal Drive, a trenutno pjeva i u engleskom hard rock bendu Whitesnake. Oba nova mentora su vokalni virtuozi koji bez sumnje imaju što da pouče nove mlade glazbene nade Hrvatske.

The Voice je zadnju sezonu imao prije tri godine, a s nestrpljenjem iščekujemo kako će se novi mentori snaći u svojim ulogama te što su natjecatelji pripremili. Podsjetimo, zadnji pobjednik The Voicea je Vinko Čemeraš, a jedva čekamo vidjeti tko će ove godine biti najbolji glas.

Foto: Instagram (@thevoicehrt)

Učitati još
Zatvori