The Chemical Brothers uoči koncerta u Zagrebu objavili reizdanje albuma “Surrender”

The Chemical Brothers uoči koncerta u Zagrebu objavili reizdanje albuma “Surrender”

Reizdanje kultnog almuba Surrender

The Chemical Brothers, koji 12. listopada stižu u Zagreb, objavili su detalje reizdanja kultnog albuma „Surrender“ iz 1999., povodom jubilarnih 20 godina od objave. Reizdanje će od 22. studenog biti dostupno u raznim kolekcionarskim verzijama, a uključivat će i do sada neobjavljene materijale. Među njima su i dvije nove verzije singla „Hey Boy Hey Girl“.

Ova glazbena vijest stiže nam neposredno prije iščekivanog nastupa The Chemical Brothersa u zagrebačkom Domu sportova, 12. listopada. Sa svojom velebnom produkcijom, duo pred hrvatsku publiku stiže u sklopu turneje kojom promoviraju ovogodišnji album „No Geography“. Nedavno je potvrđeno i kako će im se na pozornici u Zagrebu pridružiti i njihov veliki prijatelj te poznati DJ James Holroyd, koji ih je pratio tijekom mnogobrojnih nastupa u proteklih 20 godina.

Album „Surrender“ originalno je objavljen u ljeto 1999. godine, u razdoblju kada su The Chemical Brothers već stvorili svoju unikatnu glazbenu mitologiju. Predstavlja moment kada je ovaj duo svojom glazbom, mantrom i inovacijom osvojio svijet, podarivši mu kolekciju snažnih psihodeličnih remek-djela, koja su svojim melodijama i ritmovima prigrlila neke od najinteresantnijih vokala tadašnje glazbene dekade – Bernarda Sumnera, Noela Gallaghera, Hope Sandoval…

The Chemical Brothers su bend koji u Hrvatsku dolazi u pravo vrijeme. U trenutku svoje najveće zrelosti i godini kada su na novu koncertnu turneju krenuli s novim vizualima. Tom Rowland i Ed Simons u Zagrebu gostuju kao predvodnici britanskog elektroničkog zvuka, sukreatori uspjeha big beata i njegova proboja u orbitu pop kulture. Svoj aktualni album ‘No Geography’ objavili su ove godine, a globalnu koncertnu sezonu obilježili su kao headlineri najvećih festivalskih pozornica.

Nastup u Domu sportova 12. listopada

Premijerni zagrebački nastup, 12. listopada, u Domu sportova donosi pravo osvježenje u koncertnoj ponudi, a posjetiteljima garantira glazbeno iskustvo koje će se prepričavati godinama. The Chemical Brothers smatraju se jednim od najzanimljivijih live izvođača elektroničke glazbe u povijesti – a svi koji će prisustvovati njihovom zagrebačkom koncertu moći će svjedočiti tome iz prve ruke.

Nakon koncerta u Domu sportova, mnogobrojna publika dobila je priliku nastaviti večer u istom tonu, na službenom afterpartyju koji će se održati u klubu Boogaloo. Afterarty počinje odmah po završetku koncerta, od 23 sata, a prisutne će rasplesati poznati domaći Dj-evi Frx i Mary.

Ulaznice za zagrebački koncert su dostupne u prodaji putem sustava Eventim, a podsjećamo da svi korisnici Mastercard®  i Maestro®  kartica ostvaruju 10% popusta na kupnju ulaznica za ovaj događaj preko sustava Eventim. Popust se ostvaruje online kupnjom. Kupnja ovih ulaznica omogućava i brzi ulaz u dvoranu Doma sportova. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom ”Mastercard® / Maestro® Fast lane” i izbjegnite gužvu.

Jubilarno reizdanje „Surrender“ dostupno je za prednarudžbe putem službenog webshopa The Chemical Brothersa, a na linku pronađite detalje svih verzija: https://umhr.lnk.to/Surrender20

Učitati još
Zatvori