Tame Impala dolazi u pulsku Arenu

Tame Impala dolazi u pulsku Arenu

Australski bend Tame Impala, dolazi u Hrvatsku i to u pulsku Arenu, 17.kolovoza. Bit će to prvi samostalni koncert u Hrvatskoj ovoga benda, miljenika publike širom svijeta.

Miljenici publike

Tame Impala je psihodelični glazbeni projekt australskog multiinstrumentalista Kevina Parkera. U svom studiju, Parker piše, snima, izvodi i producira svu glazbu projekta Tame Impala. Na turneji, Tame Impalu čine Parker (gitara, vokal), Dominic Simper (gitara, sintesajzer), Jay Watson (sintesajzer, vokal, gitara), Cam Avery (bas gitara, vokal) i Julien Barbagallo (bubnjevi, vokal).

Tame Impala dobitnici su BRIT nagradu za najbolju međunarodnu grupu 2016., a 2021. nominirani su za najbolji za najbolji alternativni album – The Slow Rush i najbolju rock pjesmu za pjesmu – “Lost In Yesterday” na nagradama Grammy. Ovo je bila njihova treća nominacija za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg alternativnog albuma, a prethodno su nominirani s Currents i Lonerism. Album The Slow Rush je također nominiran za dvije Billboard Music Awards i American Music Award (AMA).

Posljednjih godina Tame Impala predvodi brojne festivale, uključujući Splendor in the Grass, Coachella, Primavera, Lollapalooza, ACL i mnoge druge. Parker je jedan od najutjecajnijih glazbenih glasova posljednjeg desetljeća. Kao autor i producent Parker je surađivao s The Weekndom, Travisom Scottom, SZA-om, Lady Gagom, Markom Ronsonom, Kanyeom Westom, Kali Uchisom, Theophilusom Londonom, Miguelom, A $ AP Rockyjem i mnogim drugima.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert kreću se od 300 do 550 kuna, a prodaja počinje u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. u 11 sati. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim. Cijene ulaznica su 550 HRK za ložu, 500 HRK parter stajanje, 480 HRK tribine te 300 HRK travnjak stajanje.

Foto: profimedia.hr, Tampe Impala

Učitati još
Zatvori