Sve je spremno za najveći zimski party u Tvornici Kulture!

Sve je spremno za najveći zimski
party u Tvornici Kulture!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mahmut Orhan (@mahmutorhan) on

Planule sve ulaznice za Huawei Black&White party

Tvornica Kulture ovu srijedu, 19. prosinca, postaje epicentar house glazbe i odlične zabave, jer na scenu dolaze svjetska imena – DJ Mahmut Orhan te francuski dvojac Ofenbach. Kako bi proslavio odlične poslovne rezultate u 2018. godini te nagradio vjernost svojih korisnika, Huawei im je odlučio zahvaliti ovim partyjem. Sve ulaznice koje su Huawei korisnici mogli besplatno preuzeti, razgrabile su se u samo nekoliko dana.

Mahmut Orhan

Veliko uzbuđenje vlada među ljubiteljima house glazbe, a razlog tome je Mahmut Orhan te njegov spoj urbanog zvuka i istočnog melosa. Njegovo je ime već dobro poznato na našim prostorima, a nastupao je na Exit festivalu u Novom Sadu, na Sarajevo Festival Openingu 2017. te u klubu 585 na Braču koji je neizostavna ljetna destinacija za sve ljubitelje elektroničke glazbe. Ujedno je nastupio i na dva velika elektronička glazbena festivala, Ultra Music Festival i Tomorrowland. Na glazbenu scenu se probio svojim hitom Feel, koji je postao sinonim za dobru zabavu i party do jutra, posebno zbog miksanja originalnih beatova housea miksanih s istočnim melodijama i tradicionalnim instrumentima.

Ofenbach

Drugi veliki nastup koji se željno iščekuje je nastup Doriana Lo i Césara de Rummela, koji čine dvojac Ofenbach iz Pariza. Istaknuli su se po mnogočemu, ali najviše po hitu Be Mine, a poznati su i po remixevima pjesama glazbenog velikana Bob Sinclara, Hyphen Hyphena i Jamesa Baya. Uz popularne DJ-eve, na ekskluzivnom Huaweijevom partyju u Tvornici Kulture nastupit će i XO i Aldo Morro, najjača hrvatska imena elektro-pop urbane glazbene scene. Njihove nastupe popratit će i atraktivne plesačice iz grupe First Entertainment koje su priredile jedinstven i nezaboravan preformans. Atraktivni i do sada neviđeni kostimi i dinamična koreografija ono je što će dati završnu notu ovom velikom glazbenom događaju.

Najveći show koji je Tvornica Kulture ikad imala, svim će posjetiteljima uz odličnu muziku i nezaboravnu atmosferu omogućiti i fantastično light iskustvo – nevjerojatno osvjetljenje i laserske vizualne efekte, a službeni dress code bit će – Black&White.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Učitati još
Zatvori