Singlom “Još jednom” Boris Štok predstavlja novi album “3”
Singlom “Još jednom” Boris Štok predstavlja novi album “3”

Singlom “Još jednom” Boris Štok predstavlja novi album “3”

Stihovi su nove pjesme “Još jednom”, za nagradu Porin nominiranog glazbenika Borisa Štoka, koju od danas možete slušati na svim streaming servisima u sklopu njegovog novoobjavljenog albuma “3”.

“Melodija gudača cijelo ljeto mi nije izlazila uz glave. Pjesma ima taj retro/vintage talijanski ugođaj, kao da je izašla iz starih serija i filmova. Ona je svojevrsni hommage Moloku i italodiscu. Čim sam krenuo slagati harmonije i tekst vokal je odmah ‘sjeo’ iz prve,a zatim smo Darko (Tervelić) i ja u studiju dobili i refren, aranžman i sve se nekako zaokružilo vrlo brzo.

Pjesma je plesna i jako melodična, a ako je suditi prema reakcijama publike na posljednjem koncertu u zagrebačkom klubu Sax!, vjerujem da će se i ova studijska verzija svima jako svidjeti!”, rekao je Boris o svojem novom singlu kojeg već tradicionalno prati i vrlo zanimljiv video spot. “Spot je radio Dario Radusin, drugačije je estetike od onih mojih uobičajenih spotova…snimali smo u šumi, tijekom dnevnog ali i noćnog svijetla i dobili taj malo pomaknuti SF ugođaj.”

Ovaj istaknuti glazbenik s riječkom adresom o nasljedniku hvaljenog albuma “Uvijek dio mene” iz 2020. godine je ispričao:

“Puno sam materijala napravio i nasnimio zadnjih godinu, dvije pa mi je bila želja da zaokružim tu priču i objavim album sada, kako bih iduće godine objavio još jedan, ali s nešto drugačijim zvukom i produkcijom. Sve se okreće digitaliji i singlovima, ali tko zna možda ove pjesme jednoga dana izađu i na tiskanom mediju.”

Album “3” donosi i Borisovu verziju pjesme slavnog George Michaela “Jesus To A Child”:

“Radi se o izvedbi s orkestrom koju sam snimio i napravio s Oljom Dešićem povodom koncerta u čast Ivici Vrkiću, svim riječkim glazbenicima dragog prijatelja i glazbenog urednika radija Rijeka, koji je bio veliki fan George Michaela.”, otkrio je Boris.

Pred Borisom je još jedno uzbudljivo razdoblje promocije novog albuma te brojni live nastupi, od kojih je prvi 15. prosinca u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Pjesma “Još jednom” i album “3” dostupni su na svim digitalnim servisima.

Foto: Tanja Kanazir

Učitati još
Zatvori