Shawn Mendes danas kreće sa svjetskom turnejom, a nastupa i u blizini Hrvatske
Shawn Mendes danas kreće sa svjetskom turnejom, a nastupa i u blizini Hrvatske

Shawn Mendes danas kreće sa svjetskom
turnejom, a nastupa i u blizini Hrvatske

Shawn Mendes je pravi primjer kako odrasti i izgraditi sebe i svoj stil pred očima javnosti. Pristojan i uporan glazbenik može se pohvaliti nevjerojatnim uspjehom. Kanadski kantautor obara rekorde prodaje i slušanosti, ni sam ne znajući gdje mu je kraj. Sigurno ste čuli njegove hitove „In My Blood“, „Stitches“, „Treat You Better“ i „Lost in Japan“, a sada će svoju karijeru obogatiti još jednom turnejom.

Shawn Mendes obara rekorde

Čim smo čuli da Shawn Mendes kreće na svjetsku turneju ponadali smo se da stiže u Hrvatsku, no tu sretnu vijest ipak nismo dočekali. Ali svjetska turneja uključit će dobar dio Europe, među gradovima su i Milano, Beč, Budimpešta, Berlin, Prag, Pariz, London, Madrid…

Wonder

Svjetska turneja „Wonder“ počinje danas, 27. lipnja u Portlandu u Sjevernoj Americi, 31. svibnja 2023. godine stiže u Europu, točnije Italiju, a seriju koncerata završava u Irskoj 1. kolovoza 2023. godine. Ako ste željni kvalitetnih koncerata i van granica Hrvatske, Mendes će vam to zasigurno pružiti. Sve datume i informacije o ulaznicama potražite ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori