Severina objavljuje najiščekivaniji album godine – Halo

Severina objavljuje najiščekivaniji
album godine – Halo

Glazbena kraljica Balkana, kako je mnogi obožavatelji nazivaju, na radost brojnih fanova, 01. veljače 2019. objavljuje najiščekivaniji album godine, pod nazivom „Halo“. Album će biti dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, također u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovici veljače. Nakon sedam godina od izdavanja zadnjeg albuma, na novom albumu će se naći čak 17 pjesama, od kojih je deset novih, a zbroj pregleda preostalih sedam, koje su već objavljene, broje preko 190 milijuna YouTobe pregleda. Nesumnjivo je da je publika željna novih melodija i upravo je ovaj album svojevrsni pregled truda i ulaganja u svaku pjesmu na kojoj se radilo do savršenstva.

”Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album. Sedam objavljenih i deset potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije“, izjavila je Severina.

Premijera naslovne pjesme ‘Halo’ bit će u petak, 01. veljače, u 12 sati na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici.

Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.

Photo: Danilo Pavlović

Styling: Petar Trbović

Make Up: Dajana Pajkić

Hair: Martin Posavec

Učitati još
Zatvori