Severina je predstavila novu pjesmu. Pogledajte spot
Severina je predstavila novu pjesmu. Pogledajte spot

Severina je predstavila novu
pjesmu. Pogledajte spot

Severina je objavila vijest koja će zasigurno razveseliti sve njezine obožavatelje. Otkriveno je kako će njezin novi album imena Sorry svijetlo dana ugledati na prvi dan proljeća, 21. ožujka 2023. Tada će službeno biti objavljena A strana albuma, a među pjesmama koje će se naći na njemu je i singl nazvan Vjerujem u Boga.

Autorski ga potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova. Darko Drinovac potpisuje režiju za spot koji je svijetlo dana ugledao danas, 8. prosinca, točno u podne. Istovremeno je pjesma objavljena na svim ostalim Severininim digitalnim platformama.

U najavi nove pjesme istaknuto je kako ona donosi refleksiju žene i predstavlja evoluciju od Virujen u te preko Zdravo, Marijo do Vjerujem u Boga, od naivne mladosti do zrelosti ulaskom u pedesete.

Severini je podaren talent za izražavanje u više umjetnosti. Kako na glazbenoj sceni, jednako se uspješno dokazala i na kazališnoj i filmskoj sceni, ali zadnji umjetnički odabir uvijek je glazba, koja, zapravo, i utjelovljuje sve te segmente.

Njezin privatni život htjela-ne htjela izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod. Dalmatinka, koja je prošla sve sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome.

To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi Vjerujem u Boga, a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške. Njezin novi glazbeni uradak možete poslušati ovdje:

Foto: PR

Učitati još
Zatvori