Sergej Ćetković održat će slavljeničke koncerte u Zagrebu i Splitu

Sergej Ćetković održat će slavljeničke
koncerte u Zagrebu i Splitu

Foto: @cetkovics

Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, Sergej Ćetković, 14. veljače 2020. godine u organizaciji Star produkcije prvi će put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a već dan iza, 15. veljače 2020. u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncerti u Zagrebu i Splitu bit će pravi romantični spektakl koji možete doživjeti.

“Potrudit ćemo se pružiti maksimalan ugođaj i ispuniti što više glazbenih želja. Drago mi je što će i ovaj put obitelj biti uz mene na ova dva velika koncerta povodom 20 godina glazbene karijere”, iskren je Sergej.

Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen ovacijama obožavatelja. Ćetković je do sada tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je uspješnu ljetnu turneju Jadranom. Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije.

Ulaznice za koncerte Sergeja Ćetkovića u Areni Zagreb, 14. veljače 2020. godine te u Spaladium Areni, 15. veljače 2020. možete kupiti u sustavu Eventim.

Foto: Event media, Instagram

Učitati još
Zatvori