Nema panike: Sea Star Festival ide dalje prema planu

Nema panike: Sea Star Festival
ide dalje prema planu

U moru otkazanih događanja diljem Zagreba i Hrvatske zbog korona virusa, imamo i pozitivnih vijesti. Četvrti Sea Star Festival održat će se po planu i u skladu sa objavljenim programom 22. i 23. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris, priopćili su danas organizatori iz EXIT tima.

Toplije vrijeme zaustavlja virus

U Kini je s toplijim vremenom došlo do drastičnog pada broja novih slučajeva za 99%. Prema mišljenju epidemiologa, isto se očekuje i u Europi, kako bude rastao broj toplih i sunčanih dana, koji su ključni za zaustavljanje virusa. Zbog svega toga se očekuje da će se stanje u Hrvatskoj i Europi vratiti u normalu puno prije Sea Stara. Uvjereni smo da će umaški biser na spektakularan način označiti početak turističke sezone. Stoji u priopćenju.

Naravno, organizatori intenzivno prate situaciju u Hrvatskoj i upute dobivene od nadležnih organa.

Najjači Sea Star Festival do sad

Još moćniji uživo, ove će godine imati samo dva velika nastupa u Europi. Zahvaljujući prošlogodišnjem nastupu Wu-Tang Clana čiji su članovi iz Istre otišli prepuni utisaka, Cypress Hill su se odlučili baš za Hrvatsku. Donose nam ekskluzivan show u punoj, peteročlanoj postavi, ujedno jedini u cijeloj kontinentalnoj Europi! U lagunu Stella Maris u Umagu stižu desetine tisuća fanova iz cijele regije, ali i brojnih europskih zemalja kojima će ovo biti najbolja prilika, jer je drugi nastup planiran na dalekom Islandu.

Novo izdanje Star Festivala osim Cypressa ugostit će velika glazbena imena kao što su Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek, Vojko V, Kuku$, z++, Klinac, Farrago, Insolate, Tijana T i mnoga atraktivna regionalna i internacionalna imena. Uz glavne dane 22. i 23. 5. festivalski program biti će podebljan Welcome Partyjem 21. te Closing Partyjem 24. svibnja 2020.

Učitati još
Zatvori