Ako vas već trese blagdanska groznica, vijest dana je da Robbie Williams lansira album s božićnim hitovima

Ako vas već trese blagdanska groznica, vijest dana je da Robbie Williams lansira album s božićnim hitovima

Postoje neki rituali koji se ponavljaju baš svakog Božića i baš nikad nam ne dosade. Za neke je to gledanje filma Sam u kući (koji je kroz godine postao zaštitni znak blagdanske sezone), a za neke je to slušanje glazbenih uspješnica koje su u prošlosti prigodno lansirane ususret blagdanskoj sezoni. Božićni albumi Franka Sinatre, Mariah Carey, Michaela Bubléa i Sie, neki su od njih koji se i nama svake godine nađu na repeatu, no ovog nas je vikenda posebno oduševila vijest o tome kako svoje božićne albume, točnije njih 2, ususret blagdanima lansira i omiljeni zločesti dečko glazbene scene – Robbie Williams!

Dvostruki album donosi ‘Christmas Past’ (13 pjesama) i ‘Christmas Future’ (11 pjesama), a već se može predbilježiti za njega, kako bi vam na kućnu adresu došao na dan kada će biti i službeno lansiran – 22. studenog.

Robbie će interpretirati neke već kultne blagdanske klasike poput Winter Wonderland, Let It Snow! i Santa Baby, no možemo očekivati i neke autorske pjesme, pa je tako s albuma već objavljena i njegova originalna pjesma ‘Rudolph’. A dok čekamo album, u nastavku možete poslušati duet nastao s Bryanom Adamsom, što je ustvari cover pjesme Christmas (Baby Please Come Home).

https://www.youtube.com/watch?v=MdkbKX0oI1Y&feature=emb_title

Inače, lansiranje albuma kulminaciju će imati 16. i 17. u Wembley Areni u Londonu, gdje će Robbie održati dva ‘The Robbie Williams Christmas Party’ koncerta i sve svoje fanove počastiti izvođenjem božićnih hitova.

Video: YouTube

Učitati još
Zatvori