Rihanna se vraća na scenu! Potvrđen je njezin nastup na poluvremenu Super Bowla
Rihanna se vraća na scenu! Potvrđen je njezin nastup na poluvremenu Super Bowla

Rihanna se vraća na scenu! Potvrđen je njezin nastup na poluvremenu Super Bowla

Svi koji su očekivali Rihannin veliki povratak na glazbenu scenu, napokon će primiti sjajnu vijest!  Možda još uvijek nismo dobili novi album, ali nas je dočekala još bolja informacija. Rihanna će u veljači naredne godine nastupati na tridesetominutnom poluvremenu Super Bowla.

Riri nas je posljednji put obradovala scenskim pojavljivanjem 2018. godine na dodjeli Grammy nagrada. S obzirom da smo upoznati sa filozofijom nastupanja na poluvremenu Super Bowla, veoma smo uzbuđeni jer će to svakako biti emotivna šetnja kroz neka prošla vremena i uspomene na period djetinjstva. Lowkey priželjkujemo istu energiju kao na BBC Hackney Weekend događaju, jednom od najemotivniji nastupa miljenice pop kulture.

NFL je nakon dugogodišnjeg prepoznatljivog partnerstva sa Pepsijem, prvi put snage udružio sa Applom. Kako sam NFL kaže, naredne godine očekuje nas nacionalna Fenty liga.

Sjećate se kada je Kendall Jenner objavila na svom Twitter : Ako na koncertu ne bude pjesma Complicated, ja ne dolazim? Pa joj je Rihanna na to odgovorila: Onda nemoj doći. Zaista ikoničan trenutak. Stoga, naše pitanje glasi: Bez koje pjesme vi ne biste prisustvovali Halftime Show-u?

Mi ćemo biti veoma skromni pa ćemo reći Diamonds. Bez te pjesme vjerovatno ni Riri ne bi došla nastupati.

Članak je preuzet sa journal.rs

Foto: Profimedia, Instagram (@badgalriri, @nfl)

Učitati još
Zatvori