Power hit Nike Turković “Tvoj mir” zablistao u novom spotu!

Power hit Nike Turković “Tvoj
mir” zablistao u novom spotu!

Nakon senzacionalne pjesme “Pusti” kojom je ovog ljeta dominirala radijskim eterom i koja je na YouTubeu do sada pregledana preko 180 000 puta, Nika Turković ponovno oduševljava odvažnim novim power singlom “Tvoj mir” koji je danas dobio i prateći video spot.

“Tvoj mir”

“Tvoj mir” je nastala prošle godine kad smo bili zatvoreni u karanteni i zapravo je počela kao jako emotivna i tužna, srcedrapajuća ljubavna pjesma. No, kad sam ju ove godine primila u ruke, imala je skroz drugačiji osjećaj i vidjela sam ju kao pomalo drsku, podrugljivu i snažnu pjesmu u kojoj se u potpunosti gubi ta tuga i rađa neko samopoštovanje i ljubav prema sebi – nešto o čemu mi se čini da baš volim pisati u posljednje vrijeme.

Tako sirovu, samo s idejom i osjećajem koji sam htjela prenijeti, donijela sam je Ivanu Pešutu kao i svaki puta, i tu se dogodilo sve što je uslijedilo. Ivan me kao i uvijek najbolje razumio i složio točno onakav aranžman kakav sam čula u svojoj glavi. Jako sam zadovoljna s ishodom, mislim da savršeno pristaje mom glazbenom izričaju, sviđa mi se ta drskost koja joj izlazi i nekako ju vidim kao ‘power song’ za sve one koji su mislili da im je potreban netko drugi kako bi bili potpuni, a zapravo smo mi ti koji se možemo upotpuniti u cijelosti.”, o novoj pjesmi je ispričala Nika.

Nika i njezin tim već su nas odavno razmazili besprijekornim i inovativnim pristupom svakom novom projektu koji nije izostao ni ovaj put:

“Nakon posljednjeg spota za ‘Pusti’ u kojem smo radili mali filmić, ovaj smo puta sve odlučili posložiti malo drugačije, ponajprije jer sam htjela da se ljudi povežu s pjesmom prije samog vizuala. Spot je ispao minimalniji, ali nekako ‘fresh’ i moderan, što smo zapravo i htjeli za ovu stvar; promjenu, mali odmak i jednostavnost, kao i malo svježine za kraj ove godine. I ovaj spot radila sam s mojim omiljenim produkcijskim dvojcem SESTRICE koji me prate otkako sam krenula, pa je tako na kameri i kao glavna kreativa iza misije bio Luka Sepčić, dok bez Ane Badurine kao izvršne producentice ne radimo nijedan projekt. Na njihovoj vjeri u svaki naš pothvat sam zauvijek zahvalna. Light je ponovno bio u rukama omiljenog nam Filipa Šarića, dok na prekrasnoj scenografiji zahvaljujem genijalnim Evi Milković i Dori Fodor.” – otkrila je Nika.

“Ovo nam je već šesta suradnja i sad se već znamo u dušu. Iz istih razloga obožavam raditi s Nikom. Naša se razmišljanja isprepliću kao i vizuali koji upotpunjuju ovu pjesmu. Jako puno kontrastnog mira, nemira, zidova, slobode, smjerova i kontra smjerova. Obožavam ovu stvar otkad sam je čuo i dali smo si slobodu da bude nesavršeno hrabro, samouvjereno i svježe.” – izjavio je redatelj video spota Luka Sepčić.

Za beauty dio su se također pobrinuli najbolji ljudi; Ivana Vukušić kao stilistica, Sonja Kvesić kao MUA te Evelin Benković kao stilist kose.

Pjesma “Tvoj mir” dostupna je na svim digitalnim servisima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori